طرز تهیه سس پرتقالی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس پرتقالی خوشمزه مخصوص کیک آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سسهای میوهای و به خصوص سس پرتقال یکی از محبوبترین انواع سسها هستند. از سس پرتقال هم در تهیه انواع کیک و دسر و هم در تهیه برخی غذاها و سالادها استفاده میشود. سس پرتقال یکی از انواع سس میوه ای است که برای طعم دهی و تزیین انواع کیک و دسر از آن استفاده می گردد. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا شما را با سه روش طرز تهیه سس پرتقالی برای کیک آشنا کنیم.
طرز تهیه سس پرتقال به روش اول
مواد لازم
- آب پرتقال نصف پیمانه
- شکر ۱/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال (زست پرتقال) ۱/۲ ق مرباخوری
- کره ۱۰ گرم (۱ ق مرباخوری)
طرز تهیه
برای تهیه سس پرتقالی ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید سپس مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.
شکر را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاید. وقتی مواد به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.یک الی دو ساعت صبر کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند.
سس پرتقال خوشمزه و ملس شما آماده است. شما میتوانید این سس را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید. دقت کنید که غلظت این سس بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بشود.
طرز تهیه سس پرتقال به روش دوم
مواد لازم
- آب پرتقال نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری
- شیر ۳ ق غذاخوری
- شکر ۴ ق غذاخوری
- وانیل ۱ ق چایخوری
طرز تهیه
برای طرز تهیه سس پرتقالی به روش دوم باید مثل روش قبلی ابتدا آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل شود. سپس شیر و شکر را به آن اضافه کرده و مواد را روی حرارت قرار دهید.
حرارت را بسیار کم کرده و مدام هم بزنید.در انتها وانیل را اضافه کرده و وقتی به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید. وقتی سس خنک شد، آن را روی کیک سرد شده بریزید. نوش جان
طرز تهیه سس پرتقال بدون نشاسته
مواد لازم
- آب پرتقال ۱ لیوان
- شکلات سفید ۱ ق غذاخوری
- شکر ۲ ق غذاخوری
- ژله پرتقال نصف بسته
- خامه در صورت تمایل
طرز تهیه
در روش سوم تهیه سس پرتقال باید ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید سپس شکر را اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید.
سپس نصف بسته ژله پرتقالی را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی خامه نیز به مواد اضافه کنید که در این صورت، رنگ سس پرتقالی شما کمرنگ میشود.
وقتی سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد حسابی خنک شوند. سس خنکشده و نیمبند را روی کیک خنکشده بریزید و نوش جان کنید.