طرز تهیه سوپ اسفناج

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ اسفناج خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سوپ اسفناج یک سوپ خوشمزه است که ماده اصلی برای تهیه آن اسفناج است. این سوپ در همه جای دنیا محبوب است و با عصاره گوشت یا خامه درست می‌شود. سوپ اسفناج معمولا به صورت گرم سرو می‌شود. در این مطلب طرز تهیه سوپ اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سوپ اسفناج

مواد لازم

  • اسفناج تازه: ۵۱۰ گرم
  • پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
  • سیر رنده شده: ۴ حبه
  • کره: دو قاشق غذاخوری
  • آب مرغ : ۸۵۰ گرم
  • سیب زمینی خرد شده : یک عدد
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج

قابلمه را روی شعله قرار دهید. کره را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ذوب شود. سیب زمینی و پیاز خرد شده را اضافه کنید. (در صورت تمایل به تهیه سوپ اسفناج و هویج میتوانید در این مرحله یکی دو عدد هویج رنده شده هم اضافه کنید). کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید و حدود ۱۰ دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سبزیجات نرم شوند.

سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود.

آب یا همان استاک مرغ را اضافه کنید. صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید. حدود ۲۰ دقیقه با در باز به پخت ادامه دهید تا سبزیجات خیلی خیلی نرم شوند.

خواندن
طرز تهیه باقلا قاتق ، غذای اصیل گیلانی

حال اسفناج را اضافه کنید. ۵ دقیقه در قابلمه را ببندید تا برگ ها پخته شود.

حالا دیگر وقت میکس کردن سوپ اسفناج است. سراغ گوشتکوب برقی بروید و سوپ را به خوبی میکس کنید تا یکدست شود. در صورتی که میخواهید از مخلوط کن استفاده کنید کمی صبر کنید تا سوپ قدری خنک شود. بعد آن را به ظرف مخلوط کن منتقل کنید. سوپ میکس شده را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با نان کروتان یا مواد دیگر تزیین کنید.

 

به این مقاله امتیاز دهید