سوپ مرغ و قارچ

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ خوشمزه و رستورانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سوپ ها یکی از بهترین پیش غذاها و حتی غذای اصلی برای وعده شام در روزهای سرد زمستانی محسوب می شوند. سوپ مرغ و قارچ وعده بسیار خوبی نیز برای میهمانی ها محسوب می شود همچنین برای بهبودی و درمان سرماخوردگی ، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و خوش رنگ و لعاب هستید برای پذیرایی از مهمان ها خود می توانید از این سوپ استفاده کنید.

سوپ مرغ و قارچ

مواد لازم 

  •  گوشت مرغ  نصف سینه
  •  آب مرغ  ۲ تا ۳ لیوان
  •  خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری
  •  شیر ۳ تا ۴ لیوان
  •  پیاز  ۲ عدد
  •  کره به مقدار لازم
  •  زرد چوبه ، فلفل ، نمک ، پودر سیر به مقدار لازم
  • قارچ ورقه ای ۵۰۰ گرم
  •  آرد سفید ۳تا ۴ قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع به مقدار لازم

سوپ مرغ و قارچ

طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ

ابتدا سینه ی مرغ را همراه با مقداری آب و کمی زردچوبه و نمک درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز میگذاریم تا کامل بپزد (می توانید بجز سینه ی مرغ از ران و یا قسمت های دیگر مرغ هم در تهیه این سوپ استفاده کنید). بعد از پخت مرغ آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

در مرحله ی بعد پیاز ها را خرد می کنیم و درون روغن مایع تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی شوند بعد از اینکه پیاز شما طلایی شد قارچ های ورقه ورقه شده را درون پیاز و کره بریزید و کمی آنها را تفت دهید بعد آرد را روی قارچ ها می پاشیم و حرارت گاز را ملایم می کنیم. چند دقیقه ی به همین حالت قارچ ها را میگذاریم و بعد آن ها را با یک قاشق هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود

خواندن
طرز تهیه اشکنه زنجانی خوشمزه با عدس و لپه

در این مرحله آب مرغ را به قارچ ها اضافه می کنیم و مدام آن را هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. سپس ۳ لیوان شیر را هم به بقیه ی مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم هم می زنیم.

پس از اینکه شیر را هم به مواد اضافه کردیم میگذاریم تا سوپ ما به جوش بیایید در این مرحله گوشت سینه مرغ را که از قبل ریش ریش کرده ایم به سوپ اضافه می کنیم همراه با فلفل و نمک و دوباره میگذاریم تا سوپ ما کامل بجوش بیایید.

مدتی که از جوش خوردن سوپ گذشت و کامل پخت خامه صبحانه را درون کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی آن را رقیق می کنیم و بعد آن را به سوپ اضافه می کنیم . وقتی خامه را اضافه می کنید نباید سوپ در حال جوشیدن باشد بلکه باید حرارتی ملایم داشته باشد تا خامه شما نَبُرد.

شعله گاز را خیلی کم می کنیم تا با حرارت خیلی کم سوپ شما جا بیفتدو به غلظت کامل برسد. نوش جان