طرز تهیه سیمیت
در این مطلب از مجله ی آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سیمیت ، نان معروف ترکیه ای آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سیمیت نان معروف ترکیه ای است که بافت نسبتاً خشکی د ارد. د ر خیابانهای استانبول آن را روی چرخدستیها میفروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را میخرند و گاهی با پنیر میخورند. روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ میمالند و سپس آن را در کنجد فرو میبرند و در تنور میپزند. این نان برای وعده صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است.
نان سیمیت یکی از بهترین نان های خوشمزه ی ترکیه است که اگر شما یکبار هم به ترکیه سفر کرده باشید و سیمیت ترکیه را امتحان کرده باشید٬ علاقمندید که چندین و چندبار طعم این نان را امتحان کنید. اما اگر دسترسی به این نان ندارید پیشنهاد میکنم طرز تهیه این نان را یاد بگیرید. در ادامه برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیمیت با ما همراه باشید.
مواد لازم
- مخمر فوری ۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- آرد شیرینی پزی ۴ پیمانه
- آب گرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
- روغن ۱/۴ پیمانه
- شیره انگور ۱/۴ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- کنجد ۱ و ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه سیمیت
خمیر مایه را با ۱/۴ پیمانه آب ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر در ظرفی مخلوط کرده و روی آن را به مدت ۱۵ دقیقه میپوشانید تا پف کند و اصطلاحا عمل بیاید.
تخم مرغ خوب هم بزنید و بقیه آب و خمیرمایه و شکر و روغن رو مخلوط کنید. سپس آرد رو اضافه کنید خوب ورز بدید تا یک خمیر یک دست، به دست بیاید.چون سایز تخم مرغها هیچوقت یکی نیست ممکن خمیر کمی شل یا سفت بشه پس کم کم آرد اضافه کنید .
اگر شل بود میتونید از ۱ تا ۳ قاشق آرد استفاده کنید.بعد روی خمیر رو با حوله آشپز خانه بپوشانید و بذارید یک جای گرم به مدت ۱ ساعت تا حجم خمیر ۲ برابر بشود.
خمیر رو به ۷-۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و نوارهای باریکی درست کنید و هر ۲ تا نوار باریک رو به هم بپیچید و سرشون رو به هم بچسبانید.
روی خمیر آماده شده با برس شیره که با آب رقیق شده رو بمالید و کنجد بپاشید. اگر کنجد خام هست میتوانید کمی روی حرارت تفت بدهید.این قسمت کمی سخت هست و دقت و حوصله میخواد بعد داخل سینی فر بگذارید .
حالا روشون رو با یه پلاستیک بپوشانید بزارید ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کنند.خمیر را داخل فر که از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نانهای سیمیت طلایی بشه بپزید.