طرز تهیه پاستا آلفردو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاستا آلفردو آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پاستا آلفردو یا پنه یکی از خوشمزه ترین، معروفترین و سریعترین غذاها برای تهیه در خانه است که می توانید آن را با ترکیب ها و سس های مختلفی مثل آلفردو آماده کنید. طرز تهیه پاستا آلفردو ساده است و مواد اولیه آن معمولا به راحتی در دسترس هستند.

سس آلفردو یکی از سس‌های محبوب ایتالیایی است و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که اصیل‌ترین آن‌ها تنها شامل خامه و شیر است. اما زمانی‌که در دستور تهیه پاستا آلفردو، قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این سس اضافه کنید، دنیایی از مزه‌های شگفت‌انگیز را تجربه خواهید کرد، که ما در این مقاله به اموزش درست کردن پاستا الفردو با این مواد خواهیم پرداخت.طرز تهیه پاستا آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو

  • ۲۰۰ گرم پاستا
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۳۰۰ گرم قارچ
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه ۱٫۵ فنجان
  • شیر ۱ فنجان
  • پنیر پارمزان ۱ فنجان
  • جعفری خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید. فیله در یک ظرف گود ریخته و به آن روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.سپس فیله ها را درون یخچال قرار بدهید.

قارچ ها را شسته و سپس با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه  ای خرد کنید و آنها را با شعله زیاد با مقداری کره تفت دهید . علت شعله زیاد این است که قارچ آب نیندازد.

فیله ها را از یخچال خارج کنید و در یک تابه با روغن خودش سرخ کنید.

۱/۴ پیمانه کره را در تابه ای مناسب ریخته و سیر رنده شده را تفت دهید. خامه را نیز به سیر رنده شده اضافه کنید و تفت دهید. شیر را نیز به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. بهتر است با کمک همزن دستی این کار را انجام دهید. اگر میزان شیر کم بود می توانید اندکی به آن اضافه کنید.

پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به این سس اضافه کنید و هم بزنید. جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. این مرحله دلخواه است شما می توانید جعفری را اضافه نکنید. مرغ و قارچ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید.

قابلمه ای را پر از آب کندی و بگذارید تا بجوشد. مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید. پاستا ها را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید تا به میزان دلخواهتان نرم شود. پاستا ها را آبکش کنید.

پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. وقتی به غلظت دلخوهاتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید.