طرز تهیه ژله میوه ای

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه ژله میوه ای ، یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین دسرها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

ژله میوه ای یکی از راحت ترین، ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای میز شام خود تدارک ببینید. مواد این دسر هم قابل دسترس و بسیار راحت است. همچنین ظاهر آن نیز برای پذیرایی از مهمانها زیبا می باشد. پودر ژله اصلی ترین ماده این دسر است. خوبی این دسر آن است که می توان انواع خلاقیت ها را به کار برد و مدل های متنوعی را درست کرد.

ژله با این همه محبوبیت و زیبایی خواص بسیاری هم دارد. همه ما میدانیم ژله خاصیت استخوان سازی و همچنین رشد برای کودکان دارد اما در کنار آن حاوی ویتامین ب است که برای افسردگی نیز مفید میباشد. با اضافه کردن انواع میوه ها به ژله، قطعا دسر شما خوشمزه تر و زیباتر خواهد شد. در ادامه با آموزش تهیه ژله میوه ای با ما همراه باشید.

طرز تهیه ژله میوه ای
طرز تهیه ژله میوه ای

مواد لازم

  • ژله آلوئه ورا ۱ بسته ( یا هر طعم دلخواه)
  • میوه های نرم ۱ لیوان
  • آب جوش و سرد به از هرکدام ۱ لیوان

طرز تهیه ژله میوه ای

مرحله اول: میوه

بهتر است در تهیه ژله میوه ای از میوهایی مانند توت فرنگی، هلو، نارنگی و پرتقال و یا کیوی و موز نیز استفاده شود تا هنگام سرو راحت تر ژله میوه ای میل شود. برای آماده سازی کیوی در ژله باید کیوی را ابتدا در ۱ لیوان آب جوش بریزید و بعد از ۲ دقیقه بعد در لیوان آب یخ بریزید تا کیوی بلانچ شود و در ژله آب نیاندازد.

مرحله دوم: پودر ژله

برای ژله میوه ای بهتر است از ژله آلوئه ورا نیز تهیه کنید تا ژله شما حالت آکواریومی نیز به خود بگیرد و ظاهر میوه های شما دیده است.

به نسبت قالب خود، ژله باید بردارید تا ظرف شما پر شود. برای اینکه بدانید قالب شما چند ژله نیاز دارد با آب اندازه گیری کنید. در نظر داشته باشید که هر ژله ۲ لیوان آب نیاز دارد.

مرحله سوم: چیدمان

قالب ژله را کمی چرب کرده و مقداری از ژله را بریزید و سپس یک لایه میوه بچینید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، دوباره یک لایه ژله و یک لایه میوه بریزید و ۳۰ دقیقه زمان دهید. به همین ترتیب تا انتهای ظرف ادامه دهید.

مرحله چهارم: یخچال

در انتهای کار به ژله ۵-۶ ساعت و اگر می توانید ۱ شب زمان دهید. قالب ژله را بر روی بخار کتری قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.

مرحله پنجم: پایان کار

به خامه و یا بستنی می توانید ژله میوه ای خود را تزئین کرده و نوش جان فرمائید.

طرز تهیه ژله میوه ای
طرز تهیه ژله میوه ای

نکات قابل توجه

– میتوانید از ژله های رنگی نیز در ژله میوه ای نیز استفاده کنید.

– برای اینکه ژله از قالب جدا شود ۳ راه وجود دارد:
راه اول:قالب را چرب کنید.
راه دوم: قالب را در فریزر قرار دهید.
راه سوم: قالب را بر روی بخار کتری قرار دهید.

– برای آماده سازی ژله از یخچال استفاده کنید و نه از فریزر. به این دلیل که ژله در فریزر یخ می زند و بعد از اینکه ژله را برگردانید و کمی بگذرد، ژله وا می رود.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: