طرز تهیه کباب ترکی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کباب ها جزو غذاهای محبوب ما ایرانیان هستند و کمتر کسی است که طعم لذیذ گوشت و مرغ کباب شده را دوست نداشته باشد کباب ها انواع مختلفی دارند مانند کباب کوبیده،جوجه کباب،کباب لقمه و… در این مطلب می خواهیم شما را با طرز تهیه کباب ترکی یکی از کباب های معروف استانبول اشنا کنیم در ادامه با ما همراه باشید

طرز تهیه کباب ترکی
طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم 

  • ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری سماق
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی هیمالیا ( نمک خوراکی تصویه شده )
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه، آسیاب شده (همچنین میتوانید از دانه های فلفل مخلوط شده استفاده کنید)
  • ۱/۳ پیاز سفید، ریز و خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد نان

مواد لازم سس ماست

  • ‏۱/۲ ماست ساده
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۱ قاشق چایخوری نعناع تازه، خرد شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری، زیره آسیاب شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک اسیاب شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه، آسیاب شده

طرز تهیه سس ماست

در ابتدا نعناع تازه را ریز خرد کنید سپس نعنا و ماست را داخل کاسه ای بریزید و به ان زیره اسیاب شده،نمک،فلفل سیاه و اب لیمو ترش تازه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید.

طرز تهیه کباب ترکی

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید یا رنده کنید سپس در یک کاسه بزرگ، گوشت گوسفندی و پیاز را بریزید. خوب ورز دهید تا گوشت و پیاز مخلوط شوند

در ادامه نعناع تازه را ریز خرد کنید و بعد نعنا را به همراه ادویه ها اضافه کنید،  دوباره همه مواد را با هم به خوبی ورز دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

سپس مواد مخلوط شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و انها را به شکل توپ در می اوریم، ( به اندازه ۴ توپ، نه بزرگ و نه کوچک ) هر توپ را به شکل استوانه ای به طول حدود ۲۰ سانتی متر در بیاورید. به آرامی یک سیخ را از وسط گوشت ها رد کنید. گوشت را دور سیخ با انگشت خود سفت کنید. سیخ ها را روی سینی و یا ورقه ی پخت گذاشته و به مدت ۲ ساعت به یخچال منتقل کنید تا خودش را بگیرد

در قدم بعدی زغال ها را اماده کنید سپس کباب ها را روی ذغال قرار دهید برای جلوگیری از ریختن مواد روی سیخ در اتش سعی کنید در ابتدای قرار دادن سیخ ها روی اتش سیخ ها را زود به زود بچرخانید تا گوشت هر دو سمت سیخ کمی پخته و سفت شود، و برای نتیجه گیری بهتر و رنگ و طعم عالی سعی کنید کباب ها را برشته تر کنید

سپس گوجه فرنگی ها را به سیخ بکشید و روی باربیکیو قرار دهید بعد از اینکه دو طرف گوجه ها پخته شد نان را به مدت ۱ دقیقه روی باربیکیو قرار دهید تا گرم شود کباب ترکی خوشمزه شما اماده است میتوانید به همراه گوجه فرنگی و پیاز قرمز خلال شده، جعفری و سس ماست ( در ابتدای کار اماده شدند) نوش جان کنید مقدار مواد به کار رفته در این مطلب برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است.