طرز تهیه گراتن بادمجان
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
گراتن بادمجان غذایی زیبا و خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی فرانسوی دارد و در ظرف پیرکس در فر پخته و با همان ظرف سرو می شود، برای تهیه این غذا از بادمجان های شیرین و سبزیجات دیگر هم استفاده شده که غذایی مناسب برای پیش غذا در مهمانی ها می باشد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت با سس بشامل خوشمزه و ساده با فر را به شما آموزش دهیم پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای گراتن بادمجان
- گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- بادمجان ۳ عدد
- پیاز نگینی ۱ عدد
- قارچ ۶ عدد
- سیر ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه آویشن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- شیر ۲ لیوان
- کره ۲۰ گرم
- نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه گراتن بادمجان
در مرحله اول برای تهیه گراتن بادمجان ، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم و به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک می گذاریم تا تلخی شان گفته شود. بعد از اینکه بادمجان ها را آبکشی کردیم، صبر می کنیم تا آب بادمجان ها گرفته شود و خشک شود سپس داخل تابه ای روغن ریخته و دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز را کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود؛ سپس قارچ، سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به همراه رب به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.
داخل شیر جوش، کره و آرد را تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. حالا به تدریج شیر را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. در نهایت که به غلظت رسید نمک و فلفل افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
داخل ظرف مناسبی یک لایه بادمجان سرخ شده را می چینیم و بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و بعد یک لایه سس سفید می ریزیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد و در نهایت روی گراتن را با لایه ای ضخیم پنیر پیتزا می پوشانیم.
گراتن را داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت می پزیم و در نهایت پخت شعله رویی فر را روشن کرده تا پنیر پیتزا به خوبی برشته شود. گراتن بادمجان شما آماده است نوش جان.