طرز تهیه گلت سیب

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گلت سیب آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

گلت (Galette) به معنای «کیک تخت»  است که در آشپزی فرانسوی برای انواع مختلف کیک‌های گرد یا فرم دهی آزاد استفاده میشود. گلت سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود. انواع مختلفی گلت وجود دارند که می‌توان با میوه‌ها و حتی مواد غذایی مختلف تهیه کرد. خمیر آن هم به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گلت سیب در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه گلت سیب

مواد لازم برای تهیه خمیر گلت

  •  آرد ۲ و نیم پیمانه
  •  نمک ۱ قاشق چایخوری
  •  شکر ۱ قاشق چایخوری
  •  کره سرد ۲۰۰ گرم
  •  آب سرد ۱/۲ پیمانه

مواد فیلینگ 

  •  سیب ۲-۳ عدد
  •  شکر ۱/۳ پیمانه
  •  کره ۲ قاشق غذاخوری
  •  نمک نوک قاشق چایخوری