طرز تهیه ذرت مکزیکی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه ذرت مکزیکی ، یکی از میان وعده های خوشمزه و لذیذ را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
همه ما حداقل یک بار در بین گشت و گذارهای خیابانی خود ذرت مکزیکی را امتحان کرده ایم و از طعم آن لذت برده ایم. این میان وعده به یکی از خوردنی های محبوب بین مردم تبدیل شده است. باید بدانید که اگر عاشق ذرت مکزیکی هستید می توانید خودتان به راحتی آن را در خانه درست کنید.
ذرت مکزیکی از وعده های خوشمزه در کل جهان است که اصل آن به کشور مکزیک برمی گردد. ماده اصلی آن ذرت به همراه طعم دهنده های دیگر می باشد. در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و حرفه ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کنسرو ذرت ۵۰۰ گرم
- قارچ ۳۰۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه به سبک خیابانی ابتدا ذرت را می شوییم و آبکشی می کنیم. حواستان باشد اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید.
در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو، خودمان ذرت خام را بپزیم. برای این منظور دانه های ذرت را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه کمی نمک اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از اینکه ذرت به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم.
حالا قارچ را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
در این مرحله آب لیمو ترش را به قارچ اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کند. ابتدا که قارچ را تفت دهیم، شروع به آب انداختن می کند. باید قارچ را تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود تفت دهیم.
پس از اینکه آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شد، ذرت پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با قارچ تفت می دهیم، سپس سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن (و به دلخواه فلفل قرمز) اضافه می کنیم.
حالا با سرعت مواد را ترکیب می کنیم تا سس و ادویه ها به طور کامل با قارچ و ذرت مخلوط شود. پس از اینکه مواد یکدست شدند، حرارت زیر تابه را روی ملایم ترین درجه قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم.
به آرامی مواد را هم می زنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و ذرت مکزیکی حالت کشدار پیدا کند. در پایان ذرت مکزیکی را در ظرف های مورد نظرمان می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه روی آن آویشن می ریزیم و سرو می کنیم.
چند نکته
- مواد مورد استفاده در تهیه ذرت مکزیکی سلیقه ای است و می توانید آن را طبق ذائقه خود تغییر دهید.
- برای طعم بیشتر در صورت دلخواه می توانید از مقداری کالباس ورقه ای خرد شده نیز در ذرت مکزیکی خود استفاده کنید.
- اگر به قارچ علاقه ندارید می توانید آن را حذف کنید و یک ذرت مکزیکی کاملا ساده داشته باشید.
- علاوه بر سس مایونز در صورت دلخواه می توانید از سس فرانسوی استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه پاپ کورن کره ای خوشمزه و خانگی
- طرز تهیه پاپ کورن کچاپ خوشمزه و خانگی
- طرز تهیه لواشک سیب خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه پولکی عسلی زعفرانی و خوشمزه