طرز تهیه رولت پسته
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه رولت پسته خامه ای آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
رولت پسته خامه ای یکی از شیرینی های پرطرفدار و کاربردی می باشد و علت خوشمزگی و پرطرفدار بودن این شیرینی به علت وجود پسته در آن می باشد و افراد زیادی که به پسته علاقه مند هستند قطعا به خوردن این شیرینی نیز علاقه مند می باشند. رولت خامه ای پسته میتواند یکی از آن نوع رولتهایی باشد که جلوه مهمانی شما را با رنگ زیبا و طعم خود، چندین برابر کند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه رولت پسته خامه ای را به شما آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت پسته
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۹۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- اب جوش ۲ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
- کرم تارتار ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد ۶۰ گرم
- نمک نوک انگشت
- پسته آسیاب کرده ۱۲۰ گرم
- رنگ سبز خوراکی ۲ یا ۳ قطره
- خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم
- میوه خرد شده به میزان دلخواه
طرز تهیه
برای تهیه رولت پسته ابتدا فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاغذ روغنی ۳۵*۴۰ سانتی متری را حاضر کنید و کف سینی فر بیندازید.
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. زرده ها را با ۳/۴ از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شوند. سفیده تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه با هم زن برقی بزنید تا کف کند. ۱/۴ باقی مانده شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید. کرم تارتار را به مخلوط سفیده اضافه کنید. حالا میکس زرده و سفیده را باهم مخلوط کنید.
در یک ظرف آرد و نمک را باهم قاطی کنید و سپس آنها را با هم الک کنید. آرد را به آرامی درون مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک زیر و رو کنید تا حجم مایه رولت از بین نرود. پسته و رنگ خوراکی (به دلخواه) را درون مایه بریزید و مخلوط کنید.
مایه رولت پسته را در سینی روی کاغذ بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. رولت را تقریبا بین ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید. وقتی رولت پخته شد، کمی صبر کنید تا رولت خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. رولت را با حوله تمیز آشپزی رول کنید و نیم ساعت کنار بگذارید.
رولت پسته را باز کنید و خامه و به دلخواه مغز پسته را روی آن بمالید. سپس رولت را بپیچید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود. برای سرو رولت آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید.