طرز تهیه مارمالاد گیلاس

در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مارمالاد گیلاس خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مارمالاد هم مانند انواع مرباها از جمله صبحانه های پرطرفدار در تمام دنیاست و از آنجایی که با اکثر میوه ها می توان مارمالاد تهیه کرد، آنقدر تنوع دارند که با تمام سلیقه ها متناسب است. انواع مارمالادها از جمله مارمالاد آلبالو، گیلاس، توت فرنگی و… هستند که هرکدام طعم بی نطیر خود را دارند. مارمالاد گیلاس یکی از و خوشمزه ترین و راحت ترین آنهاست.

مارمالاد گیلاس را هم میتوانید در وعده صبحانه و هم به عنوان یک دسر و یا برای شیرینی مربایی و تزئین انواع کیک ها و چیزکیک ها استفاده کنید. مارمالاد گیلاس به دلیل طعم بی نظیر و رنگ زیبایی که دارد جزو پرطرفدارترین هاست که هم به صورت ساده و هم با استفاده از ژلاتین می توان تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه مارمالاد گیلاس خوشرنگ و خوش طعم را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مارمالاد گیلاس
طرز تهیه مارمالاد گیلاس

مواد لازم

  • گیلاس ۱ کیلوگرم
  • شکر ۷۰۰ گرم
  • ژلاتین ۱/۵ ورق (اخنیاری)

طرز تهیه مارمالاد گیلاس

گیلاس ها را پس از شستن و جدا کردن هسته ، داخل قابلمه لعابی میریزیم و کمی له میکنیم.

سپس شکر را به صورت لایه لایه بین گیلاس ها میریزیم  و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در گیلاس ها حل شود و آب بیاندازد.

بعد از چند ساعت آب شدن شکر، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گیلاس ها بجوش بیاید.

خواندن
طرز تهیه مربای آلبالو خوشمزه و خوشرنگ خانگی

بعد از جوش آمدن مارمالاد آن را گاهی هم بزنید تا غلیظ شود. می توانید در حین پخت با پشت ملاقه آنها را له تر کنید.

سپس ورقه های ژلاتین ها را با کمی آب جوش به روش بن ماری حل کنید و آن را داخل مارمالاد غلیظ شده بریزید و بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید.

مارمالاد خنک شده و غلیظ را در شیشه های مورد نظرتان بریزید.

طرز تهیه مارمالاد گیلاس
طرز تهیه مارمالاد گیلاس

نکات پخت مارمالاد گیلاس

  • استفاده از ژلاتین در مارمالاد گیلاس اختیاری است و بدون آن هم می توان مارمالاد تهیه کرد.
  • به جای ورق ژلاتین می توان از ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کرد.
  • در صورت تمایل می توانید در انتهای پخت نوک قاشق وانیل به مارمالاد اضافه کنید، اما گیلاس خود به تنهایی طعمی عالی دارد.
  • در فصل گیلاس میتوانید آنها را در فریزر نگهداری کنید و هر زمان که دوست داشتید مارمالاد گیلاس درست کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: