طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه ، یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محبوب ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
زرشک پلو با ماهیچه از آن دسته غذاهای معروف و پرطرفدار و اصیل ایرانی است که کمتر کسی پیدا می شود عاشق طعم و مزه این غذا نباشد. این پلوی خوشمزه به همراه ماهیچه لذیذ کنارش، در بین ایرانیان بسیار محبوب است. جالب است بدانید که زرشک پلو فقط با مرغ سرو نمی شود و زرشک پلو با ماهیچه و گوشت یکی از غذاهایی است که مدتی است وارد منوی رستوران ها شده است.
البته که زرشک پلو با مرغ هم یکی از پرطرفدارترین هاست، اما کسانی که عاشق گوشت قرمز هستند این پلو با ماهیچه را ترجیح می دهند. تهیه این غذا اصلا سخت نیست اما فوت و فن های خاص خود را دارد. در تهیه این غذا می توانید هم از ماهیچه و هم از گوشت تکه ای کوچک استفاده کنید. در ادامه ما طرز تهیه یک زرشک پلو با ماهیچه مخصوص و بسیار لذیذ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
مواد لازم برای گوشت
- ماهیچه ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- ساقه کرفس ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- چوب دارچین ۱ عدد
- رب ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زیره، ادویه کاری، زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای زرشک پلو
- برنج ۴ پیمانه
- زرشک ۳ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه
ایتدا گوشت ماهیچه را باید آماده کنید. شما می توانید از راسته گوسفندی استفاده کنید، ماهیچه را خرد کنید و بشویید، سپس برنج را بشویید و به همراه کمی نمک خیس کنید.
در ادامه پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را اضافه کنید. سیرها را می توانید به صورت پوره یا حلقه خرد کنید. بعد از اینکه بوی سیر بلند شد، ماهیچه را اضافه کنید.
در ادامه گوشت را به همراه تمام ادویه های گفته شده و کمی زعفران تفت دهید. سپس رب اضافه کنید و رب را تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود. هویج را پوست بگیرید و به همراه ساقه کرفس خرد شده کمی تفت دهید و بعد فلفل دلمه را نیز اضافه کنید. چوب دارچین را افزوده و چند لیوان آبجوش بریزید و بگذارید تا ماهیچه به همراه سبزیجات به خوبی پخته و نرم شود.
وقتی گوشت پخته شد چوب دارچین را خارج کنید و بگذارید تا یک سس غلیظی به شما بدهد. در ادامه برنج خیس خورده را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد سپس آبکش کرده و دم بگذارید. زرشک ها را که کمی از قبل خیس کرده اید به همراه کره و شکر داخل تابه بریزید و تفت دهید تا زرشک ها پف کنند و آب اضافی آن تبخیر شود.
در انتها برنج را داخل دیس کشیده و مخلوط زرشک و زعفران را را روی آن بریزید. ماهیچه را کنار برنج و یا در ظرفی جداگانه بگذارید و در کنار سس ماهیچه و سبزیجات پخته شده سرو کنید.
نکات مهم پخت
- در تهیه این غذا می توانید از گوشت تکه ای کوچک نیز به جای ماهیچه استفاده کنید.
- اگر می خواهید زرشک پلو طعم رستورانی داشته باشد، حتما از کره برای تفت دادن زرشک استفاده کنید.
- می توانید از ادویه های دلخواه برای گرفتن بوی زهم ماهیچه استفاده کنید.
- هر چقدر زعفران این غذا بیشتر باشد طعم دلچسب تری خواهد داشت.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرین پلو مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی
- طرز تهیه نخود پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه مرصع پلو ، جواهر پلو ایرانی
- طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
- طرز تهیه ته چین مرغ ، غذایی مجلسی و لذیذ | Tahchin