طرز تهیه سس خردل
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس خردل ، سسی خوشمزه و لذیذ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس خردل یکی از انواع سس است که در دنیا در کنار انواع غذا ها و یا در مواد اولیه غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد. سس خردل تهیه شده از دانه خردل بسیار مفید می باشد و به راحتی میتوان با مخلوط کردن چند ماده سس خردل را تهیه کرد. در طرز تهیه سس خردل از سرکه و یا خامه استفاده می شود و این سس خوش طعم به همراه انواع ساندویچ همبرگر و هات داگ و فلافل استفاده می شود و به خاطر طعم تندی که دارد جزء محبوب ترین انواع سس است. طرز تهیه سس خردل بسیار راحت می باشد و شما میتوانید این سس را با کمترین مواد اولیه در خانه درست کنید. در ادامه همراه ما باشید تا با سه روش برای طرز تهیه سس خردل خانگی آشنا شوید.
مواد لازم برای سس خردل (انگلیسی)
- پودر خردل ۲ قاشق غذا خوری
- خامه ۴ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط می کنیم.
حالا خامه را افزوده و مواد را کاملا مخلوط می کنیم حالا سس خردل خامه ای ما آماده است توجه داشته باسید سس هایی که در منزل تهیه می شوند مواد نگهدارنده ندارند و نهایتا ۳ روز آنها را می توانید در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای سس خردل (فرانسوی)
- دانه خردل ۱ قاشق سوپ خوری
- سرکه ۱ قاشق چایخوری
- آب سرد ۱ قاشق چایخوری
- شکر ا قاشق چایخوری
طرز تهیه
در طرز تهیه سس خردل با سرکه، ابتدا دانه خردل و شکر و آب سرد و سرکه را درون میکسر ریخته و همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید سپس سس را در ظرف مناسبی بریزید و اجازه دهید تا سس به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند تا طعم دلپذیرتری پیدا کند. برای اینکه طعم همه مواد با یکدیگر ترکیب شوند می توانید سس خردل را روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه قرار دهید حالا سس خردل فرانسوی ما آماده است.
مواد لازم برای تهیه سس خردل آمریکایی تند
- پودر خردل زرد خشک ¾ فنجان
- سرکه سفید ½ فنجان
- آب سرد ۱ فنجان
- نمک دریایی ¾ قاشق چای خوری
- پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه
طرز تهیه سس خردل آمریکایی رو با انتخاب یه قابلمه مناسب کوچک و ترجیحا شیشهای شروع کنید و سپس آب سرد، خردل خشک، زردچوبه، نمک دریایی، پودر سیر، پاپریکا رو داخل قابلمه بریزید.
قابلمه حاوی مواد مخلوط رو ، روی حرارت متوسط و روبه پایین بزارید و به صورت مدام مواد رو هم بزنید تا هم کاملا یکدست بشن و هم اینکه، یه خمیر غلیظ و زرد رنگ به دست بیاد؛ این مرحله حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشه و باید مدام هم بزنید.
روند آماده سازی سس خردل رو با اضافه کردن سرکه بعد از مدت زمان گفته شده ادامه بدید و به، هم زدن و پختن مواد ادامه بدید تا سس به قوام مورد نظر برسه.
به قوام رسیدن سس خردل بعد از اضافه کردن سرکه، حدود ۷ تا ۱۵ دقیقه طول میکشه و با توجه به اینکه مواد رو هم میزنید، از سس بچشید و اکه به قوام مورد نظر رسیده و کاملا غلیظ شده بود، قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
در این مرحله اجازه بدید تا سس به دمای اتاق برسه و خنک بشه و سپس یه ظرف مناسب و دردار و استریل شده آماده کرده و با قاشق، سس رو داخل ظرف بریزید و با یه پارچه روی اون رو بپوشونید و تا ۳ ماه داخل یخچال نگه داری کنید.