طرز تهیه سس پیتزا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس پیتزا خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که در تهیه غذا و سرو آن به ما کمک می کند. سس ها بیشتر برای روی غذا و روی سالاد مورد استفاده قرار می گیرند. سس پیتزا یکی از انواع سس های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است و یکی از رازهای مهم پخت پیتزا محسوب میشود. این سس برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا
- گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط
- سس گوجه فرنگی نصف فنجان
- سیر ۱ قاشق چایخوری
- ریحان ۱ قاشق چایخوری
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پونه خشک نصف قاشق چایخوری
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی
طرز تهیه
برای تهیه سس پیتزا ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس داخل کاسه ای بزرگ با رنده ریز، رنده می کنیم و کنار می گذاریم. ریحان ها را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و سیرها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی و سرخ شوند.
سپس سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های رنده شده را می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس شکر را به همراه آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه خشک را نیز اضافه می کنیم.
در صورتی که تمایل دارید سس را به صورت تند و تیزتر تهیه کنید می توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید و مقداری پودر زنجبیل و پودر سیر نیز به سس اضافه کنید. در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد بجوش بیاید.
در این مرحله پس از اینکه سس کمی جوشید و به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم سس پیتزا از حرارت بیفتد و خنک شود. بهتر است این سس را هر بار به صورت تازه درست کنیم تا کیفیت بالاتری داشته باشد. نوش جان