طرز تهیه سوهان توری
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوهان توری با کنجد آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوهان توری یکی از شیرینی های سنتی است که طرفداران زیادی دارد. سوهان توری در دمای فر می جوشد و مانند توری می شود. این شیرینی را می توان برای عید نوروز تهیه کرد و از مهمان ها پذیرایی نمود یا در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این سوهان با مغزیجاتی مانند گردو، بادام یا مخلوطی از هر دو تهیه می شود همچنین از کنجد هم می توانید استفاده کنید. در ادامه با آموزش کامل سوهان توری با کنجد همراه ما باشید.
مواد لازم
- کنجد ۶۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- شکر ۱۸۰ گرم
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- خامه ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوهان توری
ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب شود سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کمی حل شود. در مرحله بعد زعفران و در آخر خامه را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست شود.
ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد و کنجد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم دمای فر باید زیاد باشد چون حالت جوشیدن به شیرینی میدهد و باعث میشود سوهان حالت توری پیدا کند.
روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب میکنیم سپس با استفاده از قاشق چایخوری با فاصله حداقل پنج سانت از مواد می ریزیم و در فر قرار میدهیم (سوهان در فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن می کند).
حدودا پنج دقیقه زمان میبرد تا دور سوهان کمی تیره شود سپس بلافاصله از فر خارج کنید تا کاملا سرد شود بعد از کاغذ روغنی آهسته جدا کنید می توانید سوهان توری را با شکلات بن ماری و خلال پسته تزیین کنید. نوش جان