طرز تهیه کوکوی عدس

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکوی عدس، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.

کوکوی عدس یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد و خیلی سریع آماده می شود، خواص زیادی نیز برای بدن دارد. این کوکو را هم با سیب زمینی و هم بدون آن می توان تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه کوکو عدس ساده و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه کوکوی عدس

مواد لازم 

  • عدس ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

عدس را شسته و با مقداری آب اجازه می دهیم تا پخته و آب آن کاملا تبخیر شود. حالا عدس را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود. پیاز را رنده ریز می کنیم و آب آن را میگیریم.

پیاز را به عدس می افزاییم. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، سیر رنده شده و جعفری ساطوری شده را هم به عدس می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

خواندن
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه

مواد که آماده شده اگر غلظت کافی برای سرخ کردن را نداشت کم کم آرد سوخاری را به آن می افزاییم و ورز می دهیم تا به غلظت مورد نیاز برسیم.

داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و مواد کوکو را یک باره داخل قالب ریخته و یا با دست شکل داده و داخل تابه سرخ می کنیم. یک سمت که پخته شد سمت دیگر را هم سرخ می کنیم و بعد از پخت روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

کوکوی عدس ساده و خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر و با نان و دورچین دلخواه خود سرو کنید.

طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه کوکوی عدس

کوکوی عدس با سیب زمینی

اگر می خواهید کوکوی عدس با سیب زمینی داشته باشید. ۱ عدد سیب زمینی را با مقداری آب روی شعله بگذارید تا پخته شود. پس از پخته شدن آن را له کرده و یا رنده کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس سیب زمینی را نیز به مواد کوکوی خود اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا مایه ای یکدست داشته باشید.

نکات پخت

  • اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید ۱ عدد سیب زمینی به مواد کوکوی خود اضافه کنید.
  • به غیر از جعفری می توانید از انواع سبزی های معطر در کوکوی خود استفاده کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

خواندن
طرز تهیه اشکنه خراسانی ساده و خوشمزه