طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سوپ هویج خامه ای ، یکی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مفید ایرانی است که بیشتر به صورت تقویتی و برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند می توانید این سوپ را به صورت مجلسی هم برای مهمانی های خود طبخ کنید. هویج به دلیل خواص زیادی که دارد در غذاهای بسیار زیادی کاربرد دارد.

سوپ هویج خامه ای از جمله پیش غذاهای متفاوت و بسیار خوشمزه با عطر ادویه‌های هندی و سبزیجات بهاری است. این سوپ می‌تواند یک استارتر فوق‌العاده‌ برای مهمانی‌های بزرگ شما باشد. در ادامه طرز تهیه سوپ هویج خامه ای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای
طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

مواد لازم

  • هویج یک کیلو و ۲۵۰ گرم
  • شیر ۴۰۰ میلی‌گرم
  • پیاز خرد شده ۲ عدد
  • کلم بروکلی ۱ ساقه کوچک
  • عصاره سبزیجات یک تکه
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

ابتدا در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. سپس پیازهای خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه رنگ پیازها تغییر می‌کند و سبک تر می‌شوند. در این مرحله ادویه‌ها را اضافه کرده و برای دو دقیقه مواد را روی حرارت هم بزنید. این سوپ هم مثل سوپ زنجبیل، عطر این ادویه پرخاصیت را در خود دارد.

خواندن
طرز تهیه عصاره پای مرغ ، مقوی و خانگی

یک کیلو از هویج را خرد کرده و باقی آن را با رنده درشت رنده کنید. هویج خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس مقداری آب را به مواد اضافه کرده و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آنها برای پخت فرصت دهید. شعله را خاموش کنید و وقتی حرارت سوپ کمی پایین‌تر آمد، با گوشت‌کوب برقی یا غذاساز آن را به شکل یکدستی در بیاورید.

مایه یکدست سوپ را به قابلمه برگردانید و هویج رنده شده و تکه‌های کوچک بروکلی را، با ۵۰۰ میلی‌لیتر آب و عصاره سبزیجات به آن اضافه کنید. اگر گیاهخوار نیستید، به جای عصاره سبزیجات می‌توانید از آب مرغ یا آب گوشت هم استفاده کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه شیر را اضافه کنید. وقتی شیر کمی جوشید، سوپ شما آماده است، اما اگر رقیق‌تر از انتظارتان بود می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید تا قوام بیاید. البته اگر وگان هستید، می‌توانید شیر را در دستور پخت این سوپ حذف کنید.

یکی دو دقیقه قبل از سرو سوپ، جعفری که ریز خرد کرده‌اید را در آن بریزید و کمی از جعفری را هم برای تزیین روی سوپ کنار بگذارید. این سوپ خوشمزه را می‌توانید با نان‌های مخصوص سوپ به عنوان یک غذای کامل میل کنید.

نکات پخت

  • اگر گیاهخوار نیستید، می‌توانید به جای عصاره سبزیجات از آب مرغ یا آب گوشت یا عصاره آنها استفاده کنید.
  • اگر نمی خواهید سوپ شما رژیمی باشد، می توانید ۱۰۰ گرم خامه نیز به سوپ اضافه کنید.
  • برای سالم تر بودن سوپ به جای روغن آفتابگردان می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سوپ شما غلیظ تر شود می توانید ۲ قاشق آرد به آن اضافه کنید.
خواندن
طرز تهیه سوپ خامه خوشمزه و اصیل
طرز تهیه سوپ هویج خامه ای
طرز تهیه سوپ هویج خامه ای

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: