طرز تهیه پاند کیک پرتقالی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاند کیک پرتقالی ، یک کیک خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پاند کیک یکی از انواع کیک های محبوب و خوشمزه بین المللی است که بافتی فشرده تر دارد و یک نوع کیک کره ای است. کره از مواد اصلی این کیک است و در آن از مایعات استفاده نمی شود. به همین دلیل این کیک خوشمزه بافتی مرطوب، ترد و فشرده دارد.
پاند کیک پرتقالی (Orange pound cake) یکی از انواع بسیار خوشمزه پاند کیک هاست که طعمی عالی دارد. معمولا پاند کیک در قالب مستطیلی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه یک پاند کیک پرتقالی بسیار خوشمزه و ساده که به راحتی تهیه می شود را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ¾ پیمانه
- کره ¾ پیمانه (۱۷۰ گرم)
- تخم مرغ ۳ عدد
- آب پرتقال تازه نصف پیمانه
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه پاند کیک پرتقالی
برای تهیه پاند کیک پرتقالی، ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط و نرم شود. کف قالب را هم کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم و کنار می گذاریم. فر را نیز روی دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود.
حالا در مرحله اول، کره را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره روشن و کرمی رنگ شود. در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط کره اضافه می کنیم.
پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ، مخلوط را با همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه رنده پوست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آب پرتقال را هم اضافه می کنیم.
حالا مجددا مخلوط تخم مرغ را با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضاقه می کنیم.
در این مرحله مایه کیک را با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا یکدست شود. مایه کیک را درون قالب می ریزیم و قالب را به مدت حدودا یک ساعت درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.
بعد از گذشت این زمان یک خلال چوبی را داخل خمیر کیک فرو می بریم اگر خمیر به خلال نچسبید کیک پخته شده است. آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و بعد برش دهید و به همراه چای تازه سرو کنید.
چند نکته
- برای تهیه پاند کیک معمولا از قالب مستطیلی استفاده می شود.
- مقدار شکر اختیاری است، می توانید کمتر از یک پیمانه در کیک خود استفاده کنید.
- به دلیل تفاوت دمای فرها حتما بعد از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را حتما چک کنید.
- پاند کیک را به دلخواه می توانید با سس شکلات، سس کارامل و مواد دلخواه دیگر سرو کنید.
- برای تزئین پاندکیک پرتقالی می توانید از پودر قند و برش های پرتقال نیز استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی