طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی ، یک صبحانه لذیذ و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است و از خوش طعمترین صبحانههایی است که در سرتاسر دنیا طرفدار دارد. پنکیک با انواع طعم ها چون پنکیک ساده، نوتلا، پنکیک موز و… و در انواع سایزها تهیه و به همراه عسل، مربا، سس شکلات، پودر قند و… سرو می شود. یکی از انواع پرطرفدار آن پنکیک کدو حلوایی است.
پنکیک کدو حلوایی یکی از انواع پنکیک هاست که علاوه بر خوشمزه بودن بسیار مقوی و پرخاصیت است و وعده ای سالم برای کودکان نیز می باشد. علاوه بر آن این پنکیک به دلیل داشتن کدو حلوایی رنگ زیبایی دارد. در ادامه طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
- آرد ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع یا کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
- پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- دارچین نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
* به دلخواه می توان پودر قند را حذف کرد، چون کدو حلوایی کمی شیرین است.
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی
برای تهیه پنکیک خوشمزه با کدو حلوایی در ابتدای کار، کدو حلوایی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس خرد کرده و درون یک قابلمه با کمی آب می گذاریم تا بپزد. وقتی کدوها کامل پخته شد، آنها را را آبکشی می کنیم.
پس از اینکه آب درون کدو به طور کامل گرفته شد، آن را درون غذاساز پوره می کنیم و کنار می گذاریم (می توان با گوشتکوب و به صورت دستی نیز پوره کرد). در ادامه تخم مرغ و شیر را درون کاسه ای مناسب می ریزیم و با همزن دستی کمی مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید و با هم مخلوط شوند.
در این مرحله پوره کدو حلوایی و روغن را هم به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا به خوبی مخلوط و کاملا یکدست شوند. در ادامه در کاسه ای دیگر، آرد، بیکینگ پودر، پودر قند، نمک و به دلخواه دارچین را با هم مخلوط کرده، سپس الک می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. خوب مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود.
حالا یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس حرارت را کم می کنیم. کف آن را با کمی روغن و با فرچه چرب می کنیم. سپس یک ملاقه از مواد را درون آن می ریزیم تا به صورت دایره ای شکل بگیرد. وقتی روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
تمامی مواد را به همین صورت در تابه می پزیم. پنکیک های آماده شده را در ظرف مناسب سرو قرار می دهیم و به دلخواه با عسل، مربا، خامه، شکلات، کارامل، مغزها و یا میوه های دلخواه تزیین می کنیم.
چند نکته
- اگر کدوها شیرین بود می توان مقدار پودر قند را کاهش یا حذف کرد که کاملا سلیقه ای است.
- استفاده از دارچین اختیاری است اما نصف قاشق چایخوری دارچین طعم خوبی به پنکیک شما می دهد.
- می توانید مقداری زنجبیل نیز به مواد پنکیک کدو حلوایی اضافه کنید.
- برای خوش طعم شدن پنکیک کدو حلوایی به جای روغن، از کره استفاده کنید.
مقالات بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه گوش فیل خانگی خوشمزه
- طرز تهیه حلوای گردو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
- طرز تهیه حلوا زنجبیل تبریزی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه مسقطی زعفرانی ، دسر لذیذ شیرازی
- طرز تهیه سوهان توری با کنجد ، خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی با طعمی بی نظیر
- طرز تهیه زولبیا و بامیه ترد خانگی