طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک توت فرنگی از انواع دسر های یخچالی است که برای تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارید و به راحتی می توانید این دسر خوشمزه و خوش طعم را برای پذیرایی از مهمان ها در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. چیز کیک توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور ۲۰۰ گرم
- کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱ ق غذا خوری
- شیر ۱/۴ پیمانه
- شکر یا پودر قند ۱ پیمانه
- توت فرنگی پوره شده ۲۰۰ گرم
- پودر ژله ۱ بسته
- توت فرنگی برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی ابتدا بیسکویت ها را با گوشت کوب یا هر وسیله مشابه دیگر کاملا پودر کنید، بیسکویت های پودر شده را داخل کاسه ای بریزید سپس کره آب شده را روی بیسکویت ها بریزید و هم بزنید تا کامل مخلوط شوند.
بیسکویت ها را داخل یک قالب گرد (ترجیحا قالب کمربندی) بریزید و با یک قاشق به آرامی مواد را فشار بدهید تا بیسکویت ها کاملا یکدست شوند و سطح آن کاملا صاف شود، سپس قالب را به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
در مرحله بعد پنیر ماسکارپونه و خامه را داخل کاسه ای بریزید و با همزن دستی یا یک چنگال خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
شیر را داخل یک لیوان ریخته و ژلاتین را روی آن بریزید و صبر کنید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود و شفاف شود. سپس ژلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکر یا پودر قند را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
توت فرنگی ها را پوره کنید. می توانید از غذاساز یا گوشتکوب برقی برای پوره کردن توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید و هم بزنید. در ادامه کراست بیسکویت را از یخچال خارح کنید و لایه پنیری را روی آن بریزید و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
پودر ژله توت فرنگی را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آبجوش داخلش بریزید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود، بعد از یک و نیم ساعت قالب را از یخچال دربیاورید و مقداری توت فرنگی ورقه ای شده را به صورت دلخواه روی مواد بچینید.
در این مرحله نیمی از ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و صبر کنید تا نیم بند شود و بعد کل ژله را به آرامی روی مواد بریزید. چیز کیک را برای ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس دور تا دور چیز کیک را از قالب جدا کنید و کمر قالب را باز کنید. داخل دیس قرار دهید. نوش جان