طرز تهیه چیز کیک قهوه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک قهوه خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک قهوه یکی از انواع چیزکیک های خوشمزه و محبوب در کل دنیاست. چیز کیک قهوه یک چیزکیک یخچالی خوش طعم و شیک می باشد که در اکثر کافه ها و کافی شاپ ها سرو می شود و طعم و مزه ای فوق العاده خوبی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده این چیزکیک خوش طعم بیسکویت، کره، شیر، پودر ژلاتین، وانیل، شکر، تخم مرغ، خامه، پنیرخامه ای و قهوه است. طرز تهیه این چیزکیک بسیار ساده و راحت می باشد. در ادامه با آموزش کامل این چیز کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- پودر اسپرسو ۱/۵ قاشق چایخوری
- کره ۱۵۰ گرم
- شکر سفید ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- خامه قنادی ۱ پیمانه
- بیسکوییت اوریو ( یا شکلاتی) ۴۵ عدد
- شکلات تخته ای ۶۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱ ق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه گاناش
- پودر قهوه ۳۵۰ گرم
-
خامه پرچرب ۳۰۰ گرم
-
شکلات تخته ای به مقدار لازم
-
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک قهوه
ابتدا یک قالب گرد کمربندی به قطر ۲۶ سانتیمتر را به وسیله قلمو با کره آب شده چرب کنید. سپس بیسکوییت را با غذاساز یا گوشتکوب پودر کنید و کره آب شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره و بیسکوئیت کاملا یکدست شوند.
سپس مخلوط بیسکوییت و کره را در قالب پهن کنید و با قاشق پرس نمایید و ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
حالا مواد لایه پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه پودر اسپرسو را به شکلات آب شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
در این مرحله شکلات آب شده را از روی بخار آب بر می داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم بافت آن حالت اسفنجی پیدا کند. سپس ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شده و کاملا شفاف شود.
در ادامه پنیر خامه ای را به همراه شکر، پودر کاکائو، وانیل و خامه قنادی درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در این مرحله مخلوط خامه را با دور کند همزن برقی هم می زنیم و به تدریج سرعت همزن را بالا می بریم تا بافت مواد ترکیب و یکدست شود، سپس شکلات آب شده را به همراه ژلاتین به مواد پنیری اضافه می کنیم.
حالا با دور تند همزن برقی مایه پنیری را هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مایه پنیری را روی کراست شکلاتی می ریزیم و پخش می کنیم، سپس با قاشق روی آن را صاف می کنیم.
در این مرحله مجددا چیز کیک را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مایه پنیری خودش را بگیرد. در ادامه پس از گذشت این زمان گاناش قهوه و شکلات را آماده می کنیم.
برای این منظور پودر قهوه را به همراه خامه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا خامه روان شود. در ادامه کره و شکلات تلخ را خرد می کنیم، سپس به مخلوط خامه و قهوه اضافه می کنیم.
در این مرحله به بنماری کردن ادامه می دهیم تا شکلات و کره کاملا ذوب شده، سپس مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه چیز کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس گاناش را روی کیک می ریزیم و با پشت قاشق روی سطح چیز کیک پخش می کنیم.
حالا مجددا چیز کیک قهوه را درون یخچال قرار می دهیم تا گاناش ببندد، سپس اجازه می دهیم گاناش باقی مانده کمی سفت شود. در نهایت چیز کیک را به شکل دلخواه تزیین می کنیم و برش می زنیم و به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.