طرز تهیه کلروفیل
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کلروفیل خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مصرف کلروفیل خوراکی یک راهکار سریع و آسان برای بهبود رژیم غذایی خود با ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها است. کروفیلهای خوراکی معمولاً بسیار غنی و دارای انواع ویتامینها و مواد معدنی هستند. به علاوه، مصرف این نوع نوشیدنیها، میتوانند سلامت روده شما را بهبود بخشند و حتی به کاهش وزن کمک کنندکلروفیل همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است و میتواند از سرطان جلوگیری نماید.کلروفیلهای خوراکی منبع غنی از ویتامینهای E و K هستند. مصرف آنها میتواند به بهبود گردش خون و پاکسازی کبد، کلیهها و رودهها کمک کند. کلروفیل همچنین به اکسیژن رسانی و سم زدایی کل بدن و بهبود سلامت پوست کمک میکند. در ادامه با طرز تهیه کلروفیل خانگی همراه ما باشید.
مواد لازم
- خیار ۱ عدد
- اسفناج نصف پیمانه
- کلم بروکلی نصف پیمانه
- سیب سبز ۱ عدد
- کاهو نصف پیمانه
- لیمو ۱ عدد
- اب ۱ پیمانه
- زنجبیل یک بند انگشت
طرز تهیه
ابتدا سبزیجات را بشویید و اجازه دهید خشک شود سپس اسفناج،کلم بروکلی،کاهو،خیار،سیب را خرد کنید و درون مخلوط کن به همراه ۱ لیوان اب بریزید و ۵ دقیقه بگذارید تا کاملا مخلوط شوند حالا دانه های لیمو را خارج کنید و ان را پوست بگیرید و به همراه زنجبیل به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید کلروفیل سالم شما اماده است
در تهیه کلروفیل می توانید از سبزیجات دیگر همچون نعناع،جعفری،برگ چغندر،کلم سبز و کرفس استفاده کنید.
بهتر است این نوشیدنی را صبحها، ۱ ساعت قبل از خوردن صبحانه بنوشید. تنها یک بار در روز نوشیدن این معجون کافی است تا پس از دو هفته از نتایج شگفتانگیز آن بهرهمند شوید.
بهتر است روزانه نوشیدنی کلروفیل را تهیه کرده و حداقل تا یک ساعت پس از تهیه آن را مصرف کنید، زیرا بعضی از مواد اولیه آن تا چند ساعت پس از تهیه، نصف تاثیر خود را از دست میدهند. بنابراین، بهتر است تا حداکثر یک ساعت پس از تهیه، نوشیدنی را مصرف کنید.