طرز تهیه کیک توت فرنگی
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه در سراسر جهان می باشد که ظاهری بسیار شکیل و مجلسی دارد. تهیه کیک توت فرنگی بسیار ساده است و می توانید به راحتی این کیک خوشمزه را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- شکر : ۱ پیمانه
- شیر : ۱ پیمانه
- تخم مرغ : ۳ عدد
- بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع : ۱ پیمانه
- آرد : ۳ پیمانه
- وانیل : ۱ قاشق چایخوری
- توت فرنگی خرد شده : ۱ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود, سپس شکر و تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کف کنند.
سپس به ترتیب شیر و روغن مایع و بیکینگ پودر و وانیل و آرد را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و در حدی که مواد با یکدیگر مخلوط شوند آن ها را هم بزنید.
در مرحله بعدی دستور پخت کیک توت فرنگی قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید سپس مایه کیک را درون قالب کیک بریزید و زیر توت فرنگی ها را کاملا آردی کنید و روی مایه کیک بچینید(می توانید مقداری توت فرنگی خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید). قالب کیک را درون فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک توت فرنگی به خوبی پخته شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده قالب فر از درون فر خارج کنید و اجازه دهید تا کیک به خوبی سرد شود. بعد از سرد شدن کیک می توانید روی آن را با کمک خامه و برش های توت فرنگی و .. تزیین کنید.