طرز تهیه کیک جنگل سیاه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک جنگل سیاه (بلک فارست) خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک جنگل سیاه یا کیک بلک فارست (Black Forest) یکی از کیک های کلاسیک و شیک کشور آلمان می باشد که اصولا در کافی شاپ ها و کافه ها سرو می شود. این کیک نرم و لطیف را می توانید برای میهمانی ها و مراسم خاص تهیه و سرو کنید. طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد که با کمی دقت و حوصله می توانید آن را درست کنید. در ادامه با آموزش این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- شکر ریز ۱ و نیم لیوان
- آرد سفید ۱ و نیم لیوان
- بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۸ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ لیوان
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم داخل کیک
- گیلاس تازه ۵۰۰ گرم
- شکر ۱/۲ لیوان
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- کره ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۳ لیوان
- پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
- شکلات تخته ای مقداری برای تزیین
طرز تهیه کیک جنگل سیاه
هسته گیلاس ها راخارج کنید و گیلاس ها را خرد نمایید سپس گیلاس های خرد شده ، نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت استراحت دهید ؛ پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط جوشیدند و گیلاس ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا کره نرم شده ، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و ۷ دقیقه با همزن بزنید تا بافتی کرمی و نرم پیدا کند سپس شیر ولرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند ، قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، برای داشتن ۲ کیک مایه کیک را داخل ۲ قالب بریزید ( مایه کیک را نصف کنید و داخل ۲ قالب مشابه بریزید یا در ۲ مرحله کیک ها را بپزید ).
قالب های کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ( در مجموع ۴ لایه کیک لازم است ).
برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید و در آخر ۳ قاشق غذاخوری از شیره گیلاسی که خنک شده است به کرم اضافه کنید سپس کرم را ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از اینکه کیک و کرم هر دو خوب خنک شدند میتوانید تزیین را شروع کنید ، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره گیلاس روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از گیلاسی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای و گیلاس پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را تزیین نمایید ، برای پایان کار نیز با مقداری گیلاس تازه روی کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید. نوش جان.