طرز تهیه کیک خرفه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک خرفه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک خرفه یکی از انواع کیک های خوشمزه ایرانی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، از خواص تخم خرفه میتوان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد. همچنین از تخم خرفه در شیرینی پزی و برای تزئین شیرینی استفاده میشود. طرز تهیه این کیک نیز دشوار نمی باشد و به راحتی می توان آن را مانند سایر کیک ها درست کرد و نوش جان کرد. در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- آرد ۳ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر یا ماست ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۴ شماره
- روغن مایع ۲/۳ پیمانه
- تخم خرفه ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوی
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ پنس
طرز تهیه کیک خرفه
ابتدا فر رابا دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در آخر قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید.
سپس شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کردهاید و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده رابه تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و داخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید. با خلال یا سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک خرفه را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و برش دهید و با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.