طرز تهیه کیک چای
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک چای خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک چای یکی از لطیف ترین و نرم ترین کیکهای ساده اسفنجی است و به راحتی تهیه می شود. این کیک با چای تهیه می شود و در واقع بجای آب و شیر از چای دم کرده استفاده می شود که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و استفاده از کمی دارچین مزه آن را بی نظیر می کند بهتر است از چای عطری خوشمزه استفاده شود تا طعم کیک بهتر باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک چای همراه ما باشید.
مواد لازم
- آرد قنادی ۲ لیوان
- تخم مرغ: ۴ عدد
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
- شکر ۱ و ½ لیوان فرانسوی دستهدار
- چای دم کرده غلیظ و سرد ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- روغن ½ لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود سپس همه مواد را در دمای محیط قرار داده تا هم دما شوند چای را دم کنید و اندازه کنید و بعد آرد را به همراه بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک و هوادهی آرد انجام شود.
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا پفکی و حجیم شود و بعد به ترتیب روغن و چای و پودر دارچین را اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه دیگر هم بزنید اگر همزن برقی ندارید می توانید از همزن دستی استفاده کنید ولی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه آرد الک شده را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت مواد را هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس قالب مورد نظر را آماده کنید می توانید از انواع قالب ها برای تهیه این کیک استفاده کنید بهتر است از ترکیب ارده و کره برای چرب کردن یا اسپری روغن یا روغن جدا کننده استفاده کنید.
حالا قالب را در پنجره وسط فر به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود سپس در انتها گریل را روشن کنید تا سطح کیک نیز طلایی شود و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و به دلخواه با سس شکلاتی یا مرباهای مختلف تزئین کنید نوش جان.
نکته : به دلخواه در تهیه کیک چای می توانید از پودر کاکائو هم استفاده کنید.