طرز تهیه گوزلمه ارومیه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گوزلمه ارومیه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
گوزلمه یکی از غذاهای خوشمزه ارومیه می باشد که به معنی منتظر نباش یعنی زمان زیادی برای تهیه غذا لازم نیست صبر کنید و سریع این غذا حاضر می شود. گوزلمه در واقع از تخم مرغ و ماست تهیه می شود و بسیار مقوی است و شما می توانید برای وعده صبحانه یا عصرانه و یا یک شام سبک در نظر بگیرید. گوزلمه را با نان یوفکا درست می کنند که بیشتر بیس آن برای ترکیه می باشد ورژن ارومیه آن بسیار ساده و عامه پسند است. در ادامه با آموزش طرز تهیه گوزلمه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۵ حبه سیر
- ۳ پیمانه ماست چکیده
- زردچوبه نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه
در یک قابلمه ماست را به همراه کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا ماست گلوله گلوله نشود و نبرد. زمانی که ماست جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید داغ شود. سپس کمی زردچوبه ریخته و هم بزنید تا خامی آن گرفته شود. تخم مرغ ها را در آن بشکنید و صبر کنید بپزند.
در آخر مقداری نمک و فلفل بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید.
سیر ها را پوست گرفته و سپس رنده کنید. در ظرف سرو مورد نظر مقداری تخم مرغ ریخته و روی آن ماست به همراه کمی سیر بریزید. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه گوزلمه
- می توانید ماست و سیر را با هم مخلوط کنید و روی تخم مرغ ها ریخته و با همان ظرف سرو کنید.
- در صورت سرخ کردن سیر با تخم مرغ بوی سیرها بسیار کمتر خواهد شد اگر دوست دارید سیر بوی کمتری دهد این روش را اجرا کنید.
- حتما از ماست چکیده یا کیسه ای استفاده کنید اگر ماست شما آبکی است می توانید آن را داخل پارچه نخی ریخته و آب اضافی آن را بگیرید تا چکیده شود.
- می توانید برای گرفتن سردی ماست مقداری نعنا خشک روی مواد ریخته سپس سرو کنید.
- گوزلمه مانند دیگر املت و غذاها با نان سرو می شود.