مارمالاد کدو حلوایی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مارمالاد برای صبحانه و عصرانه و سرو کنار دسرها، همیشه لازم است. مارمالاد کدو حلوایی بسیار خوشمزه و خوشرنگ و خوش عطر است و همه از آن لذت می برند. طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی بسیار ساده و آسان می باشد و شما می توانید با کم ترین هزینه این مارمالاد خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مارمالاد کدوحلوایی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- کدو حلوایی ۱ لیوان (رنده شده)
- پودر قند ۱/۲ لیوان
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز ۱چهارم قاشق چایخوری
- آب ۱سوم لیوان
- آبلیمو ۱قاشق چایخوری
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه
کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کدو حلوایی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدو کشیده شده و نرم شود.
پس از نرم شدن کدو حلوایی پودر قند و آب را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب کدو بخار شود ( در این مرحله کدو شفاف میشود ).
پس از شفاف شدن کدو پودر هل ، ۱ قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کنید ( در صورت تمایل میتوانید مقداری بادام زمینی یا گردوی بو داده داخل این مارمالاد استفاده کنید ) ؛ سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه کنید.
نکته :
۱- برای خوشرنگ تر شدن این مارمالاد میتوانید از مقداری زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید. سعی کنید زعفران را از قبل دم کنید تا رنگ مارمالاد کدو حلوایی شما بهتر شود.
۲- در طرز تهیه مارمالاد می بایست دمای گاز را از یک حدی بیش تر نکنید زیرا دمای بیش تر می تواند منجر به سوختن مارمالاد شما شود و در نتیجه رنگ آن را تغییر خواهد داد.