طرز تهیه کیک هویج
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.
مواد لازم
- شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- تخم مرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
- شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- هویج رنده شده: ۱ لیوان
- گردوی خرد شده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
- آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
- بیکبنگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک هویج
ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا رنگش روشن (کرم روشن) و حجمش دو برابر شود.
روغن و شیر را افزوده و باز به مدت یک دقیقه هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر و دارچین را دو تا سه بار الک کرده و سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
حالا هویج رنده شده و گردو را اضافه و مخلوط می کنیم.
سپس موادمان را در قالب چرب شده می ریزیم. قالب را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم. بعد از پخت کیک را از فر خارج می کنیم و زمانی که کیک هویج مقداری خنک شد آن از قالب جدا میکنیم و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و تزیین میکنیم.
نکته : میتوانید برای رویه کیک هویج خود از پنیر خامهای استفاده کنید، برای تهیه کیک هویج با پنیر خامه ای، ابتدا اجازه دهید پنیر خامه ای و کره به دمای محیط برسند، سپس آنها را با همزن بزنید تا نرم شوند، پس از آن پودر قند و وانیل را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. حال میتوانید ترکیب آماده شده را روی کیک هویج خود بمالید. همچنین در صورت تمایل میتوانید کیک خود را به صورت افقی نصف کنید و یک لایه از ترکیب پنیرخامه ای را وسط آن پخش کنید.