طرز تهیه کوکی انار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکی انار مجلسی و خوش طعم ویژه شب یلدا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از شب های به یادماندنی ایرانی ها شب یلدا است. در چنین شبی همه دوست دارند خوراکی های خاص این شب بلند را خودشان تهیه کنند. تهیه کوکی انار و خمیر آن بسیار آسان است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کوکی انار آشنا شوید.
مواد لازم
- نمک به مقدار لازم
- آب انار ۲ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره (به دمای محیط رسیده) ۱ پیمانه
- شکر ۱.۵ پیمانه
- چیپس شکلات ۱ پیمانه
- دانه انار ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کوکی انار
فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.
کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیاید.
سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید. در ادامه شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.
خمیر کوکی را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در این مرحله درون سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس از مایه یک قاشق غذاخوری یا یک اسکوپ بر می داریم و مایه کوکی را با فاصله از هم درون سینی می ریزیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم.
بعد از گذشت زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقهای، کوکی های انار شما آماده است و میتوانید آنها را نوشجان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکی ها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.