طرز تهیه کشمش پلو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کشمش پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش پلو مازندرانی معروف ترین انواع این غذا هستند و همه آنها طعم فوق العاده ای دارند. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- برنج ۳ تا ۴ پیمانه
- پیاز ۱ عدد درشت
- کشمش پلویی ۸ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
- مغز گردو ½ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه کشمش پلو
ابتدا پیاز را به صورت ورقه های بسیار نازک ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی روشن شود. کشمش پلویی را شسته و با کمی کره کمی تفت میدهیم و به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک و زرد چوبه و دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به آنها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم .
حالا نوبت گوشت قلقلی است . ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و به صورت گلوله های کوچک در می آوریم سپس در روغن سرخ میکنیم و به مواد داخل پلو یعنی پیاز و کشمش اضافه میکنیم و با گردو خرد شده کمی تفت می دهیم.
برنج را آبکش کرده و بعد یک لایه برنج و یک لایه از مواد داخل پلو می ریزیم و به همین صورت تا انتها ادامه میدهیم و برنج را دم میکنیم . در صورت تمایل میتوانیم کمی دارچین به مواد داخل پلو اضافه کنیم. نوش جان.