Subscribe Now
Trending News
غذای ایرانی, غذای محلی

طرز تهیه آش عباسعلی به روش اصیل کرمانشاهی 

طرز تهیه آش عباسعلی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه آش عباسعلی ، یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین آش های کرمانشاه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به دلیل داشتن مواد مغذی و تنوع بالایی که دارد بسیار مورد توجه ایرانیان قرار گرفته است. آش در بسیاری از مراسمات مذهبی در ایران تهیه می شود و همین طور یکی از غذاهای مخصوص فصل سرماست. آش عباسعلی کرمانشاه یکی از انواع آش های محلی بسیار مقوی و خوشمزه است.

آش عباسعلی با قدمت ۲۰۰ ساله یکی از آش های اصیل استان کرمانشاه است. در این آش انواع حبوبات، سبزی تازه و روغن کرمانشاهی وجود دارد که طعم و بوی این آش را فوق العاده می کند. یکی از ویژگی های این آش کش آمدن آن است که کار هر کسی نمی باشد و تهیه آن مستلزم حوصله زیاد است. در ادامه طرز تهیه آش عباسعلی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه آش عباسعلی
طرز تهیه آش عباسعلی

مواد لازم

  • ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ ۴۰۰ ﮔﺮﻡ
  • ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﺑﺮﻧﺞ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻋﺪﺱ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻧﺨﻮﺩ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ۴ ﻋﺪﺩ
  • ﺳﯿﺮ ۱۰ ﺣﺒﻪ
  • نمک، زردچوبه، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
  • ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
  • ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

طرز تهیه آش عباسعلی

همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید. برنج را نیز خیس کنید و کنار بگذارید. در این حین چندین بار آبشان را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود سپس همه حبوبات را با هم در زودپز یا قابلمه بگذارید تا پخته شوند توجه داشته باشید برای تست پخت حبوبات آنها را بین دو انگشت فشار دهید اگر له شدند و سفت نبودند علامت پخته شدن حبوبات است.

گندم را جداگانه بگذارید تا نیم پز شود در اواسط پخت گندم برنج را اضافه کنید تا با هم پخته شوند. گوشت را با کمی فلفل سیاه و ادویه داخل قابلمه یا زودپز ریخته و آب رویش بریزید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود سپس آن را خارج کنید و ریش ریش کنید.

داخل قابلمه پیاز های نگینی شده را با روغن و زردچوبه بریزید تا عسلی شوند کمی فلفل سیاه نیاز اضافه کرده و تمام حبوبات پخته شده را به همراه گوشت ریش ریش و برنج و گندم و به همراه آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش عباسعلی پخته و دانه و برنج و گندم در آن مشخص نباشند.

این آش به خاطر داشتن گوشت ریش ریش کشدار می شود چند تا جوش که خورد آش عباسعلی ما حاضر است مقدرای روغن حیوانی روی آش ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.

طرز تهیه آش عباسعلی
طرز تهیه آش عباسعلی

نکات پخت

  1. اگر طعم و مزه روغن حیوانی را دوست ندارید آن را حذف کنید و از روغن مایع استفاده کنید.
  2. هر چه در این آش از فلفل سیاه و قرمز، روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتری استفاده کنید، آش شما مزه دارتر می شود.
  3. این آش هر چقدر تند باشد بهتر است پس به آن فلفل قرمز اضافه کنید.
  4. برای خوشمزه تر شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید.
  5. در حین پختن آش را هم زده تا ته نگیرد.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

 

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *