طرز تهیه دسر ام علی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه دسر ام علی ، دسر عربی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
دسر ام علی (Umm Ali) از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است که در اکثر کشورهای عربی محبوب و پرطرفدار می باشد و این دسر اغلب برای مناسبت هایی نظیر عید فطر و افطار ماه رمضان و جشن های مختلف تهیه می شود. این دسر هیجانانگیز به دلیل وجود مغزها و لبنیات بسیار مقوی است و میتوانید آن را به عنوان یک دسر غنی از مواد مغذی برای اعضای خانواده تهیه کنید. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه دسر ام علی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دسر عربی ام علی
- خمیر هزار لا یا فیلو: ۳ ورق
- شکر: ۱۰۰ گرم
- شیر پرچرب: ۵۰۰ میلیلیتر
- کشمش: ۲۵ گرم
- بادام پوست گرفته: ۲۵ گرم
- خامه ساده: ۱۲۵ گرم
- پودر پسته یا خلال پسته: ۲۵ گرم
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه دسر عربی ام علی باید سینی فر را چرب کنید و خمیر هزارلا را با استفاده از چاقو به شکل مستطیل برش دهید و داخل سینی بگذارید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر شما کاملاً طلایی رنگ شود.
سپس شیر و شکر را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید. سپس قابلمه را روی گاز قرار دهید و تا جوشیدن ترکیب شیر و شکر آنها را به خوبی هم بزنید تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. بعد از ترکیب شدن شیر و شکر و زمانی که ترکیب شما به جوش آمد، باید مقداری بادام بدون پوست و کشمش را به آن اضافه کنید.
زمانی که خمیر هزارلای شما کاملاً سرد شد، میتوانید آن را در ظرفی خرد کنید. سپس مقداری از خمیر خرد شده را داخل ظرف مخصوص دسر بریزید. سپس روی آن مقداری کشمش، مغز بادام، پودر نارگیل و پسته بریزید. سپس ترکیب شیر و شکر را به دسر اضافه کنید و در اخر خامه را با چند قاشق شیر رقیق کنید و روی دسر بریزید.
دسر ام علی را برای مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید. بعد از آماده شدن دسر مقداری پودر پسته و پودر نارگیل روی دسر بریزید و آن را به صورت گرم سرو کنید. نوش جان.