سالاد لبو و انار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سالاد لبو و انار به ۲ روش عالی و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند. سالاد لبو و انار یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رنگارنگ پاییزی است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب مناسب است. سالاد لبو بسیار مغذی، پرخاصیت و لذیذ است و میتواند به عنوان غذای اصلی نیز سرو شود. در ادامه با طرز تهیه سالاد لبو و انار به دو روش عالی همراه ما باشید.
مواد لازم
- لبو یا چغندر متوسط ۳-۴ عدد
- انار متوسط ۳-۴ عدد
- کلم قرمز ۱ عدد کوچک
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
- آب لیموی تازه به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه سالاد لبو و انار ، در ابتدا لبو یا چغندرها را خوب بشویید و سپس آنها را بپزید. برای پخت لبو میتوانید با شیوههای معمول آنها را بخارپز یا آبپز کنید و یا اگر میخواهید لبو طعم شیرینی داشته باشد، همراه با کمی شکر آنها را بپزید. پس از پخته شدن لبوها، اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات کوچک برش بزنید.
در این مرحله کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن به صورت رشتههای نازک یا قطعات کوچک برش بزنید. حالا یک کاسه متوسط بردارید و لبوهای خرد شده، کلم قرمز و انارهای دانه شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس نمک و پودر فلفل قرمز یا سیاه، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. نوش جان
روش دوم برای تهیه سالاد لبو و انار
مواد لازم
- لبو پخته ۳ عدد
- دانه انار ۱ لیوان
- ذرت پخته ۱ لیوان
- سینه مرغ پخته ۱ عدد
- گردوی خرد شده نصف لیوان
- هویج پخته ۳ عدد
- سس مایونز نصف لیوان
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه سالاد لبو و انار با مرغ، ابتدا سینه مرغ را با آب و ادویه آبپز کنید و بعد از پخت اجازه بدهید کمی خنک شود و سپس آن را ریش ریش کنید.
سپس لبو و ذرت و هویج را هم آبپز کنید و به دلخواه به صورت مکعبی خرد کنید یا رنده درشت کنید.سپس هویج پخته و رنده شده، ذرت پخته شده، گردوی خرد شده، لبوی پخته و رنده شده و سپس دانههای انار را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر سس مایونز را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، روی سالاد بریزید و کاملا مخلوط کنید. سپس سالاد را داخل طرف مناسب بریزید و ظرف سالاد را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا سالاد خودش را بگیرد. نوش جان.