طرز تهیه تست مرغ و پنیر
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه تست مرغ و پنیر را خواهیم داشت. برای آشنایی با دستور پخت این وعده فوری و خوشمزه در ادامه همراه ما باشید.
ساندویچ تست از جمله وعده های بسیار سریع، راحت و خوشمزه هستند که مورد علاقه همه می باشد. ساندویچ تست با انواع مواد از جمله گوشت، مرغ، سبزیجات و… یک میان وعده و یا وعده اصلی مقوی و خوشمزه است که تهیه کردن آن نیز بسیار راحت است.
تست مرغ و پنیر از جمله تست های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است. شما به دلخواه می توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید، اما پنیر گودا طعمی بسیار عالی به تست شما می دهد. در ادامه طرز تهیه تست مرغ و پنیر خوشمزه با پنیر گودا را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- سینه مرغ ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر گودا به مقدار لازم
- نان تست به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه تست مرغ و پنیر
برای تهیه تست مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را شسته و استخوان ها را جدا می کنیم. سپس سینه مرغ را به صورت نواری (یا شکل دلخواه خود) می بریم. تکه های مرغ را در ظرفی مناسب می ریزیم.
سپس روغن زیتون، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودرسیر را به ظرف مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا تکه های مرغ کاملا به روغن زیتون و ادویه ها آغشته شود و موادی که آماده کردیم را کنار می گذاریم.
پیاز را پوست کنده و روی تخته آشپزخانه با کارد به صورت نگینی خرد می کنیم. در تابه ای مقداری روغن و کره را گرم می کنیم و پیاز را اضافه می نماییم. اجازه دهید پیازها سرخ شوند.
سپس فیله های مرغ مزه دار شده را به تابه پیاز اضافه می کنیم و با دمای بالا برای ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا مرغ ها آب نیندازند. بعد از پخته شدن تابه را از روی اجاق بردارید.
جعفری را پاک کرده و می شوییم. بعد از این که آبش گرفته شد، روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. این کار را برای فلفل دلمه ای هم انجام می دهیم و آنها را نگینی خرد می کنیم.
سپس به مواد داخل تابه به ترتیب جعفری، ذرت، فلفل دلمه ای و پنیرخامه ای را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا ترکیب شوند. در این مرحله مواد داخل تست ما آماده است.
حالا گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه های نازک برش زده و روی هر نان تست ۴ عدد قرار می دهیم سپس از مواد مرغ روی گوجه فرنگی ها می ریزیم و در آخر یک ورق پنیر گودا روی آنها می گذاریم و روی پنیر گودا یک نان تست دیگر قرار می دهیم.
دستگاه ساندویچ ساز را روشن می کنیم و صفحه گریل آن را چرب کرده و نان تست ها را در آن می گذاریم. درب آن را مبندیم. تست مرغ و پنیر شما بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه آماده می شود.
چند نکته
- اگر ساندویچ ساز نداشتید می توانید ساندویچ های تست را در تابه گریل کنید.
- اگر از تابه استفاده می کنید با کف کفگیر کمی فشار دهید تا تست مرغ فشرده شود.
- به جای پنیر گودا می توانید از هر نوع پنیر دلخواه دیگر چون چدار، موزارلا و… استفاده کنید.
- می توانید از سبزیجات دلخواه مانند قارچ یا نخود فرنگی نیز استفاده کنید.
- پنیر خامه ای باعث چسبندگی و خوشمزه تر شدن تست مرغ می شود پس آن را اصلا حذف نکنید.
- ساندویچ تست خود را می توانید با انواع سس های دلخواه سرو کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کتلت نخود به ۲ روش ساده و خوشمزه
- طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز ساده و خوشمزه
- طرز تهیه کتلت ماهی سالمون خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه کوفته تبریزی ، غذای اصیل آذربایجان
- طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و نکات آن