طرز تهیه حلوای لبو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه حلوای لبو خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
حلوای لبو از جمله حلواهای مشهور و پرطرفدار است که به راحتی نیز تهیه می گردد. این نوع حلوا به دلیل رنگ سرخ به خصوصی که دارد اغلب مورد توجه قرار می گیرد، البته طعم و مزه خاص آن نیز در محبوبیتش بی تاثیر نبوده است. این حلوا یک دسر بسیار خوشمزه است که می توانید برای شب یلدا آن را آماده کنید و یک گزینه ی عالی برای مهمانی های شما می باشد. برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه حلوای لبو
- پوره لبو/ ۱ لیوان
- شکر/ ۱ لیوان
- آرد/ یک لیوان
- روغن/ نصف لیوان
- آب/ نصف لیوان
- گلاب/ نصف لیوان
- عصاره هل/ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه پوره لبو، ابتدا چغندر قرمز را خوب بشویید و آن را با مقداری آب بپزید. سپس لبوی آماده شده را به صورت پوره در آورید.
در این مرحله از طرز تهیه حلوای لبو باید داخل یک تابه نسبتا بزرگ لبوی پوره شده را با آب، هل، شکر و گلاب ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید و پس از آب شدن شکر مخلوط در مواد، تابه را از روی حرارت بردارید.
داخل ظرفی دیگر، آرد را با مقداری که بوی خامی آن گرفته شد تف دهید، دقت کنید تا رنگ آرد تغییر نکند. سپس روغن را به آن بیافزایید و شربت لبو و شکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب حلوا کشیده شود و حلوا قوام لازم را بدست بیاورد.. سپس آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب بکشید. نوش جان
نکات
- میزان شکر را بسته به ذایقه و با توجه به میزان شیرینی لبو می توان تغییر داد.
- برای درست کردن حلوای لبو چغندرهای تپل و گرد مناسب تر از کشیده هستند.