طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ساندویچ مرغ و پنیر خامه ای بسیار راحت و فوری اماده می شود و گزینه مناسبی برای شام است و از ترکیب مرغ،پنیر خامه ای،ادویه های معطر و ….است.

مواد لازم
· سینه مرغ آبپز یا گریل شده: ۲ عدد متوسط
· پنیر خامهای : ۲۰۰ گرم
· ماست چکیده یا سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
· پیاز: ۱/۴ عدد
· کرفس: ۱ ساقه
· گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
· شوید، جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
· نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
· آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری
· نان باگت: به تعداد لازم
· کاهو: به میزان لازم
· گوجه فرنگی حلقه شده: ۱ عدد
طرز تهیه
مرحله اول: اگر سینه مرغ پخته ندارید، میتوانید آن را به این صورت بپزید: سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه در آب بجوشانید تا بپزد (حدود ۲۰ دقیقه). سپس آن را ریشریش یا خرد کنید.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و ماست چکیده (یا مایونز) را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مرغ خردشده، پیاز، کرفس، گردو و سبزیجات معطر را به مخلوط اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله سوم: در انتها نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. طعم آن را بچشید و در صورت نیاز ادویه را تنظیم کنید سپس نان باگت بردارید و داخل ان یک برگ کاهو و گوجه فرنگی حلقه شده و یک لایه از مایه مرغ بریزید.
مرحله چهارم: برای مونتاژ ساندویچ می توانید ان را گریل هم بکنید ابتدا نان باگت را از وسط باز کنید و مقداری از مایه مرغ بریزید و یک برش پنیر گودا قرار دهید و در ساندویچ ساز یا تابه کمی چرب شده قرار داده و کمی فشار دهید تا دو طرف ان طلایی شود.
نکات کلیدی
۱- اجازه دهید مایه مرغ حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بماند تا طعمها کاملاً با هم ترکیب شوند.
۲- شما میتوانید به این مایه مواد دیگری مانند ذرت، قارچ ریز خرد شده، زیتون نیز اضافه کنید.
۳- میتوانید این مایه را داخل نان باگت بمالید، ورقه ورقه برش بزنید و به عنوان فینگر فود سرو کنید.
۴- مایه مرغ را میتوانید به مدت ۳-۴ روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان!