طرز تهیه سوپ تره فرنگی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ تره فرنگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه همراه ما باشید.
سوپ تره فرنگی یک سوپ متفاوت است که میتوان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: تره فرنگی و سیب زمینی. این سوپ در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و به علت ارزش غذایی بالا باعث شده که علاوه بر پیش غذای ایده آل برای مجالس میهمانی، برای بیماران مبتلا به سوء هاضمه، رماتیسم و کم خونی غذایی مناسب باشد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- کره : ۳ قاشق غذاخوری
- تره فرنگی : ۴ عدد بزرگ
- سیر : ۳ حبه
- سیب زمینی : ۹۰۰ گرم
- آب مرغ یا آب سبزیجات : ۷ پیمانه
- برگ بو : ۲ عدد
- آویشن تازه : به مقدار لازم
- نمک : ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
- خامه : ۱ پیمانه
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
قسمتهای سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقهای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید. تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
سیب زمینیها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعبهایی به ابعاد ۱ سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج کرده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.نمک و فلفل سوپ را میزان کنید.
اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. سوپ تره فرنگی شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و تزیین کنید. نوش جان