طرز تهیه سوپ دال عدس
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ دال عدس یک سوپ مقوی و بسیار زود هضم است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و برای یک وعده سبک غذایی مثل عصرانه یا شام میل کنید. شما می توانید با کمی تغییرات در مواد اولیه سوپ ها به آنها تنوع بدید و از سوپ تکراری دوری کنید. سوپ دال عدس یک غذای خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است و زمان پخت کمی می برد پس آن را حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم
- دال عدس ٢ پ
- پیاز داغ ٢ ق
- سیر٢حبه سرخ شده
- برنج ٢ ق غ
- رب ١ ق س
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه بمقدار لازم
- خامه ۳ قاشق غذاخوری
-
لیمو ترش به دلخواه
طرز تهیه سوپ دال عدس
ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب می خیسانیم، سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوتشکوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید.
در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.