طرز تهیه چیز کیک زعفرانی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک زعفرانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک یکی از کیک های پرطرف دار در سطح جهانی است. روش های گوناگونی برای تهیه چیز کیک وجود دارد. چیز کیک زعفرانی یکی از انواع چیز کیک است که طعم بسیار فوق العادهای دارد و از یک لایه کیک و یک لایه پنیری و زعفرانی تشکیل میشود. این چیز کیک زعفرانی خوشمزه را میتوان با پایه کیک یا بیسکوئیت تهیه کرد که بستگی به سلیقه هر فرد دارد. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه کیک شکلاتی همراه ما باشید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۱.۵ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
- وانیل ۱/۲ ق چای خوری
نکته: می توانید برای پایه چیز کیک از بیسکوییت پتی بور شکلاتی هم استفاده کنید. ولی پیشنهاد ما به شما کیک شکلاتی است چون در کنار عطر زعفران طعمی بهشتی را تجربه می کنید.
مواد لازم برای لایه پنیری چیز کیک
- پنیر ماسکارپونه ٢٠٠ گرم
- خامه ۴٠٠ گرم
- آب سرد نصف لیوان
- شکر نصف لیوان
- شیر یک چهارم لیوان
- پودر ژلاتین ٣ ق غذا خوری
- گلاب ١ ق غذا خوری
- عرق هل ١ ق مربا خوری
- زعفران دم کرده ٣ ق غذا خوری
طرز تهیه چیز کیک زعفرانی با پایه کیک شکلاتی
برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود سپس در ادامه شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
سپس آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید قالب کمربندی مورد نظر را با روغن چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ سانتی گراد بگذارید تا کیک شکلاتی پخته شود.
در ادامه ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و صبر کنید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا ذوب شود، سپس شکر و شیر را داخل یک شیر جوش ریخته و صبر کنید تا شکر حل شود و بعد زعفران دم کرده و گلاب و هل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
حالا مخلوط خامه و پنیر را با هم داخل کاسه ریخته و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شربت زعفرانی را اضافه کنید و بعد ژلاتین را بریزید و هم بزنید لایه پنیری ما آماده شده است حالا کیک شکلاتی پخته شده را از قالب خارج کنید و بعد از سرد شدن مجدد در قالب یا رینگ قرار دهید و مایه پنیری روی آن بریزید و برای ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس آن را از قالب جدا کنید و تزئین کنید نوش جان.