طرز تهیه گرانولا رژیمی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گرانولا رژیمی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
گرانولا رژیمی (Granola) یکی از بهترین گزینه های صبحانه یا میان وعده می باشد که در عین خوشمزگی بسیار مقوی و سالم می باشد و شما می توانید گرانولا را با هزینه بسیار مناسب در خانه تهیه کنید. اگر ورزشکار حرفه ای و یا در رژیم هستید گرانولا را حتما در لیست غذایی خود قرار دهید زیرا سرشار از ویتامین و خواص زیادی می باشد. شما می توانید گرانولا را با انواع مغزها و میوه جات خشک تهیه کنید. در ادامه با آموزش گرانولا خانگی همراه ما باشید.
مواد لازم
- گردو نیم کوب ۱/۲ پیمانه
- سیب خشک ۱/۲ پیمانه
- جو دو سر پرک ۲ پیمانه
- مغر تخمه کدو ۱/۲ پیمانه
- بادام نیم کوب ۱/۲ پیمانه
- کشمش ۱/۴ پیمانه
- عسل ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا عسل را روی حرارت غیر مستقیم به روش بنماری( روی حرارت کتری) و یا در مایکروفر گرم کنید تا روان شود.
داخل سینی فر یا یک سینی ۳۰*۴۰ کاغذ روغنی انداخته و فر را روشن می کنیم. جو دو سر پرک و تمام مغزها ها را با هم داخل کاسه ای ریخته و ترکیب می کنیم و سپس مغزها را داخل سینی فر بریزید و مایه عسل را روی آنها را ریخته و بمدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. (ضخامت مواد باید حداقل ۲ سانت باشد)
در حین پخت چندین بار مواد را زیر و رو کنید تا برشته شود پس از پخت بلافاصله از فر دربیاورید و همان طور که داغ است از قالب جدا کنید ( مواد به خاطر عسلی شدن ممکن است اگر زیاد بگذارید سرد شود و به کاغذ روغنی بچسبد) پس از اینکه گرانولا کمی خنک شد به آن کشمش و سیب خشک را اضافه کرده و هم می زنیم و در ظرف شیشه ریخته و درب آن را محکم کنید و داخل یخچال یا جای خشک نگهداری کنید. گرانولا را می توانید همراه با شیر یا ماست میل نمایید. نوش جان