طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ ، یکی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و لذیذ است که بسیار پرطرفدار می باشد. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است و با مواد متفاوتی تهیه می شود. استفاده از بال و گردن در سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار عالی ای به سوپ می دهد، از نظر هزینه ای هم مقرون به صرفه تر است.
سوپ بال و گردن مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه است. شما می توانید سایر قسمت های مرغ را در غذاهای دیگر استفاده کنید و بال و گردن آن را برای این سوپ در فریزر نگه دارید. در ادامه طرز تهیه سوپ بال و گردن خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- بال و گردن مرغ ۵ عدد
- رشته سوپ (ورمیشل) ۲ فنجان
- پیاز متوسط ۱عدد
- سیب زمینی نگینی شده ۱ عدد
- هویج نگینی شده ۱ عدد
- جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری
- رب ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
- آب ۲ لیتر
طرز تهیه سوپ بال و گردن
پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه بال و گردن مرغ (و یا به دلخواه یکی از آنها) درون قابلمه ای بریزید، آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. وقتی مرغ پخت، آنها از آب خارج کرده و سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را درون قابلمه حاوی آب مرغ بریزید و بگذارید تا با آب مرغ بپزند.
در این فاصله گوشت بال و گردن را (به صورت ریش ریش) تمیز کنید تا در ادامه به مواد سوپ اضافه کنید. وقتی هویج و سیب زمینی پخت، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و همینطور مرغ ریش ریش شده را به مواد قابلمه اضافه کنید.
سپس رب را به مواد اضافه کنید تا با هم جوش بخورد و مزه ها با هم مخلوط شوند. از آنجایی که رشته ورمیشل خیلی سریع میپزد، در ۲۰ دقیقه آخر رشته ورمیشل را اضافه کنید تا با مواد مخلوط شود.
در نهایت و در آخر جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید و سپس شعله را خاموش کنید تا رنگ جعفری تیره نشود. سوپ شما آماده است، در صورت تمایل میتوانید هنگام سرو کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
نکات پخت
- به دلخواه می توانید از بال مرغ تنها و یا از گردن و یا ترکیب هر دو استفاده کنید.
- اگر دوست دارید رنگ سوپ شما طلایی رنگ باشد می توانید رب را حذف کنید.
- در صورت تمایل می توانید به جای ورمیشل از جوپرک در این سوپ استفاده کنید.
- در صورت دلخواه می توانید بال و گردن را ریش ریش نکنید و به صورت درسته در سوپ باقی بگذارید.
قالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ خوشمزه و رستورانی
- طرز تهیه سوپ پای مرغ خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه سوپ هویج ساده و خوشمزه به روش رستورانی
- طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای خوشمزه
- طرز تهیه سوپ کدو سبز خوشمزه و لذیذ
- طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای (سوپ عروس)
- طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و با اصالت ترکیه ای
- طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی فوق العاده خوشمزه
- طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص