طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ ، یکی از پیش غذاهای ساده و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و لذیذ است که بسیار پرطرفدار می باشد. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است و با مواد متفاوتی تهیه می شود. استفاده از بال و گردن در سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار عالی ای به سوپ می دهد، از نظر هزینه ای هم مقرون به صرفه تر است.

سوپ بال و گردن مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه است. شما می توانید سایر قسمت های مرغ را در غذاهای دیگر استفاده کنید و بال و گردن آن را برای این سوپ در فریزر نگه دارید. در ادامه طرز تهیه سوپ بال و گردن خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

مواد لازم

  • بال و گردن مرغ ۵ عدد
  • رشته سوپ (ورمیشل) ۲ فنجان
  • پیاز متوسط ۱عدد
  • سیب زمینی نگینی شده ۱ عدد
  • هویج نگینی شده ۱ عدد
  • جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب ۲ لیتر

طرز تهیه سوپ بال و گردن

پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه بال و گردن مرغ (و یا به دلخواه یکی از آنها) درون قابلمه ای بریزید، آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. وقتی مرغ پخت، آنها از آب خارج کرده و سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را درون قابلمه حاوی آب مرغ بریزید و بگذارید تا با آب مرغ بپزند.

خواندن
طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و مجلسی ، به سبک رستورانی

در این فاصله گوشت بال و گردن را (به صورت ریش ریش) تمیز کنید تا در ادامه به مواد سوپ اضافه کنید. وقتی هویج و سیب زمینی پخت، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و همینطور مرغ ریش ریش شده را به مواد قابلمه اضافه کنید.

سپس رب را به مواد اضافه کنید تا با هم جوش بخورد و مزه ها با هم مخلوط شوند. از آنجایی که رشته ورمیشل خیلی سریع میپزد، در ۲۰ دقیقه آخر رشته ورمیشل را اضافه کنید تا با مواد مخلوط شود.

در نهایت و در آخر جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید و سپس شعله را خاموش کنید تا رنگ جعفری تیره نشود. سوپ شما آماده است، در صورت تمایل میتوانید هنگام سرو کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

نکات پخت

  • به دلخواه می توانید از بال مرغ تنها و یا از گردن و یا ترکیب هر دو استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید رنگ سوپ شما طلایی رنگ باشد می توانید رب را حذف کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای ورمیشل از جوپرک در این سوپ استفاده کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید بال و گردن را ریش ریش نکنید و به صورت درسته در سوپ باقی بگذارید.
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ
طرز تهیه سوپ بال و گردن مرغ

قالات آشپزی بیشتر بخوانید:

خواندن
طرز تهیه سوپ بلغور گندم خوشمزه و مقوی