طرز تهیه پای سیب

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پای سیب خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. پای سیب کلاسیک به خاطر بافت نرم، طرز تهیه آسان و در عین حال مجلسی بودن، در مهمانی‌ها بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد. شما هم می‌توانید پای سیب کلاسیک و مجلسی قالبی را به عنوان یک عصرانه یا دسر خوشمزه با چای و قهوه میل کنید. در ادامه با آموزش کامل و مرحله مرحله طرز تهیه پای سیب همراه ما باشید.

طرز تهیه پای سیب

مواد لازم

  • آرد سفید  ۲٫۵ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱ پنس
  • پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
  • کره ۷۵ گرم
  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • سیب ۲ عدد
  • دارچین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه شیرینی پای سیب ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می کنیم، نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که مراقب باشید مقدار خیلی کمی فقط برای عطر وانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیش از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می کند.

پس از اضافه کردن وانیل مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم تا صاف شود.

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

حالا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می رویم، برای این منظور قالب های مخصوص پای سیب را یا کمی چرب می کنیم یا درون قالب ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می دهیم.

حالا یک پنجم حجم قالب های پای سیب را با مایه شیرینی پر می کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و سیب های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می غلتانیم سپس درون قالب های پای سیب قرار می دهیم.