طرز تهیه پنکیک آلمانی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پنکیک آلمانی ، یک صبحانه لذیذ و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است و از خوش طعم‌ترین صبحانه‌هایی است که در سرتاسر دنیا طرفدار دارد. پنکیک با انواع طعم ها چون پنکیک ساده، نوتلا، پنکیک موز و… و در انواع سایزها تهیه و به همراه عسل، مربا، سس شکلات، پودر قند و… سرو می شود. یکی از انواع پرطرفدار آن پنکیک آلمانی است که معمولا در فر تهیه می شود.

پنکیک آلمانی یا داچ بیبی (Dutch Baby Pancake) نوعی پنکیک متعلق به کشور آلمان است که معمولا با یک سس کاراملی سرو می شود. این پنکیک بسیار نرم و خوشمزه است و می توان آن را در تابه و فر و برای صبحانه یا میان وعده تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه پنکیک آلمانی یا داچ بیبی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پنکیک آلمانی
طرز تهیه پنکیک آلمانی

مواد لازم

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ½ قاشق چایخوری

مواد سس کاراملی 

  • شکر ۱ پیمانه
  • خامه ½ پیمانه
  • کره ۳۰ گرم
  • آب لیموترش تازه چند قطره
  • نمک ۱ قاشق چایخوری

* تهیه سس اختیاری و بسته به ذائقه شماست.

طرز تهیه پنکیک آلمانی (داچ بیبی)

برای تهیه پنکیک آلمانی، ابتدا شیر را داخل مخلوط کن می ریزیم. تخم مرغ ها را هم به شیر اضافه می کنیم. سپس وانیل را به همراه نمک، شکر و آرد به مواد می افزاییم. دستگاه را روشن می کنیم و صبر می کنیم تا مواد مخلوط و با هم ترکیب شوند.

خواندن
طرز تهیه شیرینی نعلی خوشمزه به روش قنادی

دستگاه را خاموش می کنیم و مواد را با قاشق از دیواره پارچ جدا می کنیم تا مطمئن شویم که آرد به آن نچسبیده باشد و مجددا دستگاه را روشن می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود. (می توانید از همزن برقی یا دستی برای هم زدن مواد استفاده کنید).

داخل تابه ای ترجیحا چدنی را با کره چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پنکیک به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد.

در این مرحله سس کارامل را آماده می کنیم. داخل تابه ای شکر را می ریزیم و لیمو ترش تازه را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مداوم هم می زنیم. سپس کره را می افزاییم و به هم زدن ادامه می دهیم تا رنگ آن عسلی روشن شود.

حالا خامه را در دو مرحله اضافه می کنیم و مایه را پیاپی هم می زنیم. در آخر نمک را اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و سس را در ظرفی دیگر می ریزیم. چون تابه داغ است و اگر داخل آن بماند می سوزد.

یک عدد موز یا هر نوع میوه ای که تمایل دارید را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کمی گردو نیز از وسط نصف می کنیم. پنکیک را از داخل فر بیرون می آوریم و وسط آن کمی سس کارامل می ریزیم.

بعد چند حلقه موز روی آن می ریزیم و لابه لای آن مقداری مغز گردو می ریزیم و مجددا سس کارامل می ریزیم. پنکیک آلمانی خوشمزه شما آماده است.

خواندن
طرز تهیه ژله بستنی لایه ای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه پنکیک آلمانی
طرز تهیه پنکیک آلمانی

چند نکته

  • بعد از خارج کردن از فر کم کم پف داچ بیبی می خوابد و وسط آن عمیق می شود.
  • تهیه سس کارامل اختیاری است و می توانید به جای آن پنکیک را با عسل، انواع میوه ها، پودر قند و… سرو کنید.
  • تفاوت این پنکیک این است که در فر و به طور یکجا تهیه می شود و نیازی نیست دانه دانه به روی گاز تهیه کنید.
  • اگر فر به طور کامل داغ و گرم نباشد نتیجه دلخواه حاصل نمی شود.
  • می توانید از عصاره وانیل بجای وانیل پودری استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک آلمانی
طرز تهیه پنکیک آلمانی

مقالات بیشتر بخوانید:

به این مقاله امتیاز دهید