در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک آناناس یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که برای کشور تایوان می باشد.  این کیک خوشمزه را علاوه بر پذیرایی می توانیم به عنوان یک کیک ساده و بسیار لذیذ برای میان وعده و عصرانه درست کنیم و به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای و انواع کافی آنرا سرو کنیم. برای مشاهده آموزش این کیک خوشمزه در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک آناناس

مواد لازم

  • آناناس ۶ حلقه
  • آرد سفید ۱ لیوان پُر (۱۴۰ گرم)
  • تخم مرغ  ۴ عدد
  • زعفران ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر ½ لیوان (۱۲۰ گرم)
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)
  • نمک ۱ پنس
  • بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو ۱ لیمو
  • وانیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را با اسپری روغن یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید و آناناس ها را از قوطی خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و سپس نصف لیوان شکر را به همراه وانیل به آن می افزاییم. سپس با دور کند همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم و بعد با دور تند حسابی مواد را می زنیم تا رنگ مایه کرمی و حجم آن چندین برابر بشود.

خواندن
طرز تهیه مسقطی زعفرانی ، دسر لذیذ شیرازی

زعفران را به مایه اضافه می کنیم و در حد ترکیب شدن با مواد مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و در دو مرحله به مایه می افزاییم و با همزن دستی در هر مرحله به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم تا پف مایه نخوابد.

در این مرحله با لیسک اطراف کاسه را تمیز می کنیم و به اندازه دو لیسک از مایه کیک بر می داریم و داخل کاسه ای می ریزیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد به مایه کیک اضافه می کنیم.

به این مقاله امتیاز دهید