طرز تهیه پودینگ برنج
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پودینگ برنج خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پودینگ برنج صبحانه ای مقوی و خوشمزه برای تمام اعضای خانواده بخصوص کودکان است که به عنوان عصرانه و دسر مجلسی هم می توان سرو نمود. این پودینگ در کشورهای مختلف به روش هایی متفاوت طبخ می نمایند. در نوع امریکایی از میوه های خشک و در نوع سوری عرق بهار نارنج استفاده می شود. پودینگ برنج تقریبا ترکیبی بین فرنی تخم مرغ و شیر برنج هست البته در حالت ساده پودینگ برنج کاملا شبیه شیربرنج می باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ برنج همراه ما باشید.
مواد لازم
- برنج ۱ پیمانه
- هل ۳ عدد
- گلاب ۲ ق غذا خوری و ۱/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
- شکر ۱/۲ لیوان
- خامه ۱۰۰ گرم
- شیر ۱ لیتر
طرز تهیه
برنج را بشویید و وسط هل ها را شکاف دهید و برنج را با دانه هل و ۲ ق غذا خوری گلاب و مقداری آب بگذارید تا چند ساعت خیس بخورد. دو پیمانه آب را داخل برنج خیس خورده بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
هرازگاهی در قابلمه را بردارید و برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که آب برنج کم شد و برنج پخته شد نشاسته ذرت را داخل یک کاسه ریخته و با شکر مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و به تدریج شیر سرد را به آن اضافه کنید تا نشاسته کاملا باز شود.
وقتی برنج شکفته شد دانه های هل را خارج کنید و مخلوط شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه بجوشد اگر مواد غلیظ شد می توانید مقداری شیر اضافه کنید ولی اصلا نباید آب بریزید.
وقتی پودینگ برنج خوب غلیظ شد ۱/۴ پیمانه گلاب را افزوده و اجازه دهید تا دوباره به جوش بیاد به محض جوش آمدن شعله را خاموش کنید و داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و پودر پسته تزئین کنید. نوش جان
روش دوم طرز تهیه پودینگ برنج
مواد لازم
- برنج ۱/۲ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- شیر کم چرب ۲ پیمانه
- شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
برنج را چند ساعت قبل بشویید و بگذارید خیس بخورد. دو پیمانه آب را داخل برنج خیس خورده بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
هرازگاهی در قابلمه را بردارید و برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که آب برنج کم شد و برنج پخته شد نشاسته ذرت را در چند قاشق شیر حل کنید و به همراه باقی مانده شیر و شکر به داخل قابلمه برنج بریزید و مدام هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد.
در آخرین مرحله وانیل را به پودینگ در حال جوش اضافه نمایید و بعد از چند دقیقه جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید.
یک قاشق غذاخوری از پودینگ را با یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کرده و کنار بگذارید. باقی پودینگ را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با مخلوط تخم مرغ و پودینگ بپوشانید.
پودینگ برنج را داخل فر قرار دهید تا کمی پخته و روی آن قهوه ای شود. قالب ها را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن میل کنید و یا در صورت تمایل آن را گرم سرو نمایید. نوش جان.