طرز تهیه پودینگ برنج

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پودینگ برنج خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پودینگ برنج صبحانه ای مقوی و خوشمزه برای تمام اعضای خانواده بخصوص کودکان است که به عنوان عصرانه و دسر مجلسی هم می توان سرو نمود. این پودینگ در کشورهای مختلف به روش هایی متفاوت طبخ می نمایند. در نوع امریکایی از میوه های خشک و در نوع سوری عرق بهار نارنج استفاده می شود. پودینگ برنج تقریبا ترکیبی بین فرنی تخم مرغ و شیر برنج هست البته در حالت ساده پودینگ برنج کاملا شبیه شیربرنج می باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه پودینگ برنج همراه ما باشید.

طرز تهیه پودینگ برنج

مواد لازم

  • برنج ۱ پیمانه
  • هل ۳ عدد
  • گلاب ۲ ق غذا خوری و ۱/۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱ لیتر

طرز تهیه

برنج را بشویید و وسط هل ها را شکاف دهید و برنج را با دانه هل و ۲ ق غذا خوری گلاب و مقداری آب بگذارید تا چند ساعت خیس بخورد. دو پیمانه آب را داخل برنج خیس خورده بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.

هرازگاهی در قابلمه را بردارید و برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که آب برنج کم شد و برنج پخته شد نشاسته ذرت را داخل یک کاسه ریخته و با شکر مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و به تدریج شیر سرد را به آن اضافه کنید تا نشاسته کاملا باز شود.

وقتی برنج شکفته شد دانه های هل را خارج کنید و مخلوط شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه بجوشد اگر مواد غلیظ شد می توانید مقداری شیر اضافه کنید ولی اصلا نباید آب بریزید.

وقتی پودینگ برنج خوب غلیظ شد ۱/۴ پیمانه گلاب را افزوده و اجازه دهید تا دوباره به جوش بیاد به محض جوش آمدن شعله را خاموش کنید و داخل ظرف سرو بریزید و با دارچین و پودر پسته تزئین کنید. نوش جان

طرز تهیه پودینگ برنج

روش دوم طرز تهیه پودینگ برنج

مواد لازم

  • برنج ۱/۲ پیمانه
  • آب ۲ پیمانه
  • شیر کم چرب ۲ پیمانه
  • شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه

برنج را چند ساعت قبل بشویید و بگذارید خیس بخورد. دو پیمانه آب را داخل برنج خیس خورده بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.

هرازگاهی در قابلمه را بردارید و برنج را هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که آب برنج کم شد و برنج پخته شد نشاسته ذرت را در چند قاشق شیر حل کنید و به همراه باقی مانده شیر و شکر به داخل قابلمه برنج بریزید و مدام هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد.

در آخرین مرحله وانیل را به پودینگ در حال جوش اضافه نمایید و بعد از چند دقیقه جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید.

یک قاشق غذاخوری از پودینگ را با یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کرده و کنار بگذارید. باقی پودینگ را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با مخلوط تخم مرغ و پودینگ بپوشانید.

پودینگ برنج را داخل فر قرار دهید تا کمی پخته و روی آن قهوه ای شود. قالب ها را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن میل کنید و یا در صورت تمایل آن را گرم سرو نمایید. نوش جان.

طرز تهیه پودینگ برنج