طرز تهیه مک اند چیز

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مک اند چیز (mac and cheese) یا ماکارونی و پنیر غذایی است با ریشه انگلیسی که در انگلیس ، آمریکا و کانادا بسیار پرطرفدار است. بیشتر در تهیه مک اند چیز پنیر چدار استفاده می شود و شما می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید. این غذا ترکیبی از ماکارونی، پنیر و کره بود که به صورت لایه‌ لایه بر روی هم قرار گرفته و در فر داغ پخته می‌شود. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه مک اند چیز با ما همراه باشید.

طرز تهیه مک اند چیز

مواد لازم برای تهیه مک اند چیز

  • پاستا فرمی ۱ بسته
  • فیله مرغ ۴ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
  • پینر چدار یا پیتزا به مقدار لازم
  • سیر رنده شده ۱ ق مربا خوری
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • کره ۵۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • پنیر ورقه ای ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، جوز هندی، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه مک اند چیز ابتدا مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل یک تابه با کمی روغن و کره تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کنید و صبر کنید تا کمی آب انداخته و پخته شود. قارچ ها را اسلایس کنید و به مرغ اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

خواندن
طرز تهیه دلمه سیب زمینی شکم پر ساده و خوشمزه

در ادامه داخل یک قابلمه مقداری نمک و روغن ریخته و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا فرمی دلخواه خود را اضافه کنید و صبر کنید تا طبق نوشته روی بسته بندی بجوشد و نرم شود. پاستا نرم شده را آبکش کنید و کنار قرار دهید.

داخل یک تابه کره را بریزید و تفت دهید تا کره ذوب شود و در ادامه آرد را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. ادویه ها را به همراه سیر خرد شده اضافه کنید و بعد باید کم کم شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود. در انتها باید یک مشت پنیر چدار یا رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ها ذوب شوند.

در ادامه مرغ و پاستا آبکش شده را به سس تهیه شده اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود، در انتها خامه را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. حالا به صورت لایه ای مقداری از پاستا داخل ظرف ریخته و کمی پنیر رنده شده یا ورقه ای بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید و ظرف را برای ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پنیر ذوب شود. مک اند چیز شما آماده است. نوش جان