طرز تهیه اسفناج پلو

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

اسفناج پلو یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار و خوشمزه است که به دلیل داشتن اسفناج، غذایی بسیار مغذی و پرخاصیت نیز محسوب می شود. در اینجا ۳ روش طرز تهیه اسفناج پلو به شما ارائه می دهیم:

روش اول: اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه اسفناج پلو
طرز تهیه اسفناج پلو

مواد لازم

  • برنج: ۳ پیمانه
  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه جات: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برنج را از ۳۰ دقیقه قبل خیس کنید سپس اسفناج را پاک کرده و بشویید و آن را درشت خرد کنید.

مرحله دوم: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود حالا سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه جات به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله پنجم: اسفناج را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود در ادامه زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ششم: برنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید سپس مقداری از برنج را روی کف قابلمه بریزید و مواد آماده شده را روی آن بریزید.

مرحله هفتم: به همین ترتیب لایه های برنج و مواد را تا انتها ادامه دهید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پلو دم بکشد.

روش دوم: اسفناج پلو با مرغ

طرز تهیه اسفناج پلو
طرز تهیه اسفناج پلو

مواد لازم

  • برنج: ۳ پیمانه
  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه جات: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برنج را از ۳۰ دقیقه قبل خیس کنیدو اسفناج را پاک کرده و بشویید سپس آن را درشت خرد کنید.

مرحله دوم: سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید در ادامه پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

مرحله سوم: سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید حالا تکه های مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ پخته شود.

مرحله چهارم: نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه جات را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید و در ادامه زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم: اسفناج را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.

مرحله ششم: برنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید و مقداری از برنج را روی کف قابلمه بریزید و مواد آماده شده را روی آن بریزید به همین ترتیب لایه های برنج و مواد را تا انتها ادامه دهید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پلو دم بکشد.

روش سوم: اسفناج پلو ساده

طرز تهیه اسفناج پلو
طرز تهیه اسفناج پلو

اسفناج پلو بدون گوشت و مرغ، یک غذای گیاهی خوشمزه و مغذی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و برای افرادی که رژیم گیاهخواری یا وگان دارند گزینه مناسبی است.

مواد لازم

  • برنج: ۳ پیمانه
  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • کشمش: ۱ پیمانه
  • زرشک: ۱/۲ پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برنج را از ۳۰ دقیقه قبل خیس کنید و اسفناج را پاک کرده و بشویید. سپس آن را درشت خرد کنید.

مرحله دوم: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: کشمش و زرشک را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم: اسفناج را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود و در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را به اسفناج اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم: زعفران دم کرده را به اسفناج اضافه کنید و مخلوط کنید حالا برنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید.

مرحله ششم: مقداری از برنج را روی کف قابلمه بریزید و مواد آماده شده را روی آن بریزید.به همین ترتیب لایه های برنج و مواد را تا انتها ادامه دهید. در اخر در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پلو دم بکشد.

نکات تکمیلی

۱- می توانید از کشمش، زرشک و خلال بادام برای تزیین اسفناج پلو استفاده کنید.

۲- برای ته دیگ اسفناج پلو می توانید از نان، سیب زمینی یا ته چین استفاده کنید.

۳- اگر میخواهید اسفناج پلو شما رژیمی باشد، می توانید از گوشت مرغ به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

۴- می توانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، نخود فرنگی یا هویج نیز در این غذا استفاده کنید.

۵- اگر به دنبال طعمی قوی تر هستید، می توانید از ادویه جاتی مانند زیره، پودر گشنیز یا پودر زنجبیل به مواد داخل تابه اضافه کنید.

۶- برای پخت اسفناج پلو می توانید از پلوپز نیز استفاده کنید.